Milogled Bluff Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 ludilo mozgasvi moguci i nemoguci, dobri i losi domaci punk/hardcore bendovi na jednom mestuhttp://biceskoropropastsveta.blogspot.com/ Sjajna stvar. Odusevio sam se kad mi je ortak rekao za ovo. Ima cak i Roten Sosidz.(a i jedno 8-10 tvojih bendova ) Link to comment
assück Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 tebi krivo sto je tamo samo 3 tvoja Link to comment
Milogled Bluff Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Nema niti jedan :( Tj, ni na jednom od okacenih snimaka nisam ja sviro. Link to comment
Ryan Franco Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Ima cak i Roten Sosidz. Sjajno! Ovo sam kao deran video 92/93 na tv i odusevio se. Od tada ni traga ni glasa.Je l' znate nesto o njima? Ko je tu svirao? Link to comment
salerokada Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 (edited) Pustio bi skinse iz republike srpske da im upadnu na probu... mada, tamo je toliko zbunjenje da naci skinsi iz Doboja verovatno slusaju DD i Azru i Ritam Nereda i Boru Corbu. Bemti.Otprilike. Upoznao sam jednog bosanca koji se ložio na metal, rok i slično (normalne bendove, ne skinerske) i zalagao da se muslimanima u Srbiji zabrani pravo glasa. Edited November 4, 2009 by luba recnik Link to comment
assück Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Nema niti jedan :( Tj, ni na jednom od okacenih snimaka nisam ja sviro.kako nema? zar nisu okaceni svi SW demo snimci? Link to comment
slepa živana Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Sjajno! Ovo sam kao deran video 92/93 na tv i odusevio se. Od tada ni traga ni glasa.Je l' znate nesto o njima? Ko je tu svirao? sad sam se i ja setila... bili su na top listi na studiju b, kako se to zvalo... tinejdž tivi... vodila pored ostalih nataša miljković axaxaxaxa tako je počela novinarsku karijeru Link to comment
assück Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 bila je tu i Ivonpored Senke, Jasmina i Mashana Link to comment
Milogled Bluff Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 kako nema? zar nisu okaceni svi SW demo snimci?Moguce da nisam dobro video. Link to comment
slepa živana Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 bila je tu i Ivonpored Senke, Jasmina i Mashana doajeni našeg novinarstva :lolol:da su se držali muzičke redakcije, drugu mi sad priču pričali Link to comment
Predrag zvani Džo Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Ево још мало промоције, нешто мало бржа песмица са поруком..... Па можда вам се свиди, ....ко ће вас знати , какви сте и који сте ? "Пре или касније сигурно стижеш али у ритму у ритму је цака са зидног сата куцка музика тика-така тика-така " БУДИ ЛУД и ЈУЖНИ ЈУЖНИ БЕНД Živ me je stra' da stavim neku baladu...nešto ste mi svi žestoki Pozdrav ! ( sa određenom dozom strepnje ) Link to comment
Predrag zvani Džo Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Evo i nama dragog benda.... Naši saborci, naša krv... JOLLY JUMPER....VRANJE Uživajte... E to je ljudi pravi Rock...! Pozdrav ! Link to comment
Predrag zvani Džo Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 (edited) A sada pesma MOJ BELI AUTO Zbog nje je vredelo okupiti bend....Tekst je na ćirilici...(ne mogu da prekucavam ) Пре скоро пола века Руска братска рука Негде око Урала је направила Најлепшиауто Мој бели ауто Сећам се као јуче очева лица Поносан и насмејан Пружи кључ и рече „Хтео си свој ауто !“ „Изволи бели ауто !“ О' како волим Да возим мој бели ауто Од тога трена ми стали нисмо Гутали смо километре До сваког Божјег кутка ове земље Стигли ми смо Ја и бели ауто А онда једног дана Онако изненада Право из снова ведра и насмејана Ушла је у мој живот И у мој бели ауто О' како волим Да возим мој бели ауто Затим године ружне живот нас је млео Низали се ратови и кризе Нисмо ни приметили Кад смо остарили И ја и мој бели ауто Он деценију на клоцнама Ја сед са болесним ногама Кажем лешинарима „Немој да се нашалите да такнете мој ауто“ Мој бели ауто О' како волим Да возим мој бели ауто Јовић Предраг Стубал Владичин Хан Поздрав од јужних ! Edited November 21, 2009 by Predrag zvani Džo Link to comment
korindjar Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 (edited) Atheisti izbacili nov albumbesplatan downloadhttp://www.converse.rs/download/atheistrapmalo se bojim preslusavanjaocekivano lose Edited November 30, 2009 by Hustler Link to comment
Recommended Posts