Krangovo telo Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Moze link meni ubogom na PM. Link to comment
ΟΛΥ Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 SKIDROW :ziga:slatke muke, koga uzeti prvo :D ? Link to comment
Milosh76 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 rapid ide mi dwn oko 850 kb/skako koga prvo? Pa Zvezdu...! Link to comment
Milosh76 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 cudno, skinuo sam samo part1 sa rapida i radi mi igra, a part2 je samo deo rarovanog prvog dela. Al ne zalim se, sutra/danas krece Sezona :D Link to comment
ΟΛΥ Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 pa dovoljan je samo krek, ne mora cela igra da se skida...uzeo , prelazni rok traje evo vec sat i jace :D Link to comment
clever bastard Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 dajte torent na pm ako boga znate :D Link to comment
Hobbit slayer Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Skinuo sam Skidrow, shljaka savrsheno... Poshto nisam veteran (igrao sam samo FM10), zanima me da li postoji quick save opcija kao na drugim igricama (F#...), ili samo mozhe preko menu opcije... Link to comment
Moća Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Samo preko menu koliko ja znam. Ali imas da namestis da ti automatski snima posle odredjenog perioda. Link to comment
copkillah Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Skinuo sam Skidrow, shljaka savrsheno... Poshto nisam veteran (igrao sam samo FM10), zanima me da li postoji quick save opcija kao na drugim igricama (F#...), ili samo mozhe preko menu opcije...ctrl+s Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 A jel ovaj vec izadjeni patch moze da se metne na ovu krekovanu verziju? Link to comment
Un-juice Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 skinuo i ja Mahackackahala divljastvo ili prekidanje Tolove dominacijeDarlington ili Jeovil ili puno teskih odluka me ceka a moram na posao... Link to comment
Recommended Posts