Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Jel si igrao? kako deluje full u odnosu na demo?

Posted

zvanicno izlazi 5. ovo je neka ruska verzija [da li to znaci da je u rusiji izasao ranije, pojma nemam]. ima na demonoidu da se skine, a registracija je otvorena. solidan torent, brzo se skida.nisam bash puno igrao, tek 2 prijateljske, tako da ne mogu puno da kazem kakav je u odnosu na demo. mogu samo da kazem da ce osasuna da osvoji sve sto se moze osvojiti, a lekic ce biti zlatna kopacka :D

Posted (edited)

Nije loše :Dpost-366-12887062549312.jpg

Edited by Eraserhead
Posted

da li vi koristite onaj "classic" taktički ekran sa strelicama ili novi pa vičete sa klupe?

Posted

Ako das detalje, odgovoricu ti. To je verovatno iz full verzije? Na koju foru se deres? Imas template ili psujes da te ceo svet razume :DJa cu full skinuti kad izadje zvanicno, a ne preko Rusa, ko zna sta oni pustaju kao igru :)

Posted

Je li zna neko da li će i gde moći sutra da se kupi u BG?

Posted

Izasao reloaded to je valjda isto ko kad Pes izasao :)

Posted (edited)

Prodao sam Slavoljuba Djordjevica za 1.6 miliona :lol: Naleteo Sent Etjen, samo jos budala da prihvati ugovor :)Kako volim FM :Hail:Rostov hoce da kupi Gumu za 2 miliona :lol: Covece, jos cu da osvojil LE ove godine, a igram 3 minuta FM11 :)

Edited by Milosh76
Posted

Miloshe,ne sumnjam da ces me obradovati sa linkom za 1 dobar torrent na pm-u:D

Posted

Poslao sam ti i uputstvo sta da radis... Samo ne mogu umesto tebe da igram :D

Posted

Jel "kupio" neko igru i jel mu radi na starijem kompu? Vama sto demo nije radio, jel vam radi full verzija?

Posted (edited)

Ja poceo sa Zvezdom. Prekinuo sam pozajmicu MIlovanovica, prodao neke slabije igrace:Bajkovica(otisao u Atletico Madrid!), Blazica, Reljica... Doveo Milinkovica iz Kosica i jos jednog Tunizanina iz Standarda. Li Adi ima zverske fizikalije a slabije tehnicke ocene. Fali mi neko desno krilo za male pare da menja Kokija dajte neki predlog. Inace budzet 1.1 milion a vecinu potrosio na ovu dvojicu. Problem mi je kinta za plate daju mi samo 20-25k mesecno tako da je jebeno naci dobrog free igraca koji zeli da igra za te pare. I kakvo vam to dranje sa klupe?

Edited by Moca
Posted

Prodaj Djordjevica i Gumu, pa ces imati para :DKupio sam Todorovskog iz Rada, Markovic iz OFKe se necka, kupio neke strance koji ce doci u januaru i julu 2011. Blazica niko nece da kupi ni za 180k, Bajkovic mi treba, ako se Stameni povredi.Kakvo je to dranje sa klupe i mene zanima?

Posted
Kakvo je to dranje sa klupe i mene zanima?
pa touchline instuctions valjda