Milosh76 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Jel si igrao? kako deluje full u odnosu na demo?
gervasius twinkleminkleson Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 zvanicno izlazi 5. ovo je neka ruska verzija [da li to znaci da je u rusiji izasao ranije, pojma nemam]. ima na demonoidu da se skine, a registracija je otvorena. solidan torent, brzo se skida.nisam bash puno igrao, tek 2 prijateljske, tako da ne mogu puno da kazem kakav je u odnosu na demo. mogu samo da kazem da ce osasuna da osvoji sve sto se moze osvojiti, a lekic ce biti zlatna kopacka :D
Eraserhead Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 (edited) Nije loše :D Edited November 2, 2010 by Eraserhead
Lord_Byron Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 da li vi koristite onaj "classic" taktički ekran sa strelicama ili novi pa vičete sa klupe?
Milosh76 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ako das detalje, odgovoricu ti. To je verovatno iz full verzije? Na koju foru se deres? Imas template ili psujes da te ceo svet razume :DJa cu full skinuti kad izadje zvanicno, a ne preko Rusa, ko zna sta oni pustaju kao igru :)
Eraserhead Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Je li zna neko da li će i gde moći sutra da se kupi u BG?
Moća Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Izasao reloaded to je valjda isto ko kad Pes izasao :)
Milosh76 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 (edited) Prodao sam Slavoljuba Djordjevica za 1.6 miliona Naleteo Sent Etjen, samo jos budala da prihvati ugovor :)Kako volim FM :Hail:Rostov hoce da kupi Gumu za 2 miliona Covece, jos cu da osvojil LE ove godine, a igram 3 minuta FM11 :) Edited November 5, 2010 by Milosh76
clever bastard Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Miloshe,ne sumnjam da ces me obradovati sa linkom za 1 dobar torrent na pm-u:D
Milosh76 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Poslao sam ti i uputstvo sta da radis... Samo ne mogu umesto tebe da igram :D
casperbgd Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jel "kupio" neko igru i jel mu radi na starijem kompu? Vama sto demo nije radio, jel vam radi full verzija?
Moća Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 (edited) Ja poceo sa Zvezdom. Prekinuo sam pozajmicu MIlovanovica, prodao neke slabije igrace:Bajkovica(otisao u Atletico Madrid!), Blazica, Reljica... Doveo Milinkovica iz Kosica i jos jednog Tunizanina iz Standarda. Li Adi ima zverske fizikalije a slabije tehnicke ocene. Fali mi neko desno krilo za male pare da menja Kokija dajte neki predlog. Inace budzet 1.1 milion a vecinu potrosio na ovu dvojicu. Problem mi je kinta za plate daju mi samo 20-25k mesecno tako da je jebeno naci dobrog free igraca koji zeli da igra za te pare. I kakvo vam to dranje sa klupe? Edited November 7, 2010 by Moca
Milosh76 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Prodaj Djordjevica i Gumu, pa ces imati para :DKupio sam Todorovskog iz Rada, Markovic iz OFKe se necka, kupio neke strance koji ce doci u januaru i julu 2011. Blazica niko nece da kupi ni za 180k, Bajkovic mi treba, ako se Stameni povredi.Kakvo je to dranje sa klupe i mene zanima?
clever bastard Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Kakvo je to dranje sa klupe i mene zanima?pa touchline instuctions valjda
Recommended Posts