Milosh76 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 (edited) Jeste... i skoro pa se skinuo :D :P Edited October 21, 2010 by Milosh76
John Coltrane Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 trazi ovaj Steam, shta je to?...
Hobbit slayer Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 trazi ovaj Steam, shta je to?... Steam is a digital distribution, digital rights management, multiplayer and communications platform developed by the Valve Corporation. It is used to distribute games and related media online, from small independent developers to larger software houses. Steam also has community features, automated game updates, and in-game voice and chat functionality. As of 2010, there are over 1,200 games available through Steam, and over 30 million active user accounts.[4] Although Valve never releases sales figures, Steam is estimated to have a 70% share of the digital distribution market for video games.[5] Many major publishers have catalogues on Steam, including id Software, Bethesda Softworks, Electronic Arts, Activision, 2K Games, Ubisoft, THQ, Sega, Codemasters, LucasArts, Capcom, Rockstar Games, Firaxis and Square Enix.http://store.steampowered.com/
Milosh76 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Nasminkano, izgleda malo drugacije, Liverpool je u Qrcu :D Igra kao takva je vise manje ista, nisam primetio nikakvo extra poboljsanje, ali jos je rano za prave utiske. Lane Jovanovic je drzak kao sto izgleda
Hobbit slayer Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Nasminkano, izgleda malo drugacije, Liverpool je u Qrcu :D Igra kao takva je vise manje ista, nisam primetio nikakvo extra poboljsanje, ali jos je rano za prave utiske. Lane Jovanovic je drzak kao sto izgleda Jel' mogu da se ubace facepack-ovi itd, ili je to samo na punoj verziji?
Milosh76 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Jos je rano za to, demo se i tako igra pola sezone, ovo je samo da te privuce da "kupis" igru. Igra izlazi 5.11. a tada mozes da dodajes sta god pozelis.
clever bastard Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Jel' mogu da se ubace facepack-ovi itd, ili je to samo na punoj verziji?trebalo bi da moze,evo ja upravo ubacujem u onaj db folder.
casperbgd Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Koje su promene? Koji je fazon sa tim agentima fudbalera?
gervasius twinkleminkleson Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 skidjen je demo, sad idemo u istrazivanje :)za sad [nakon otprilike 5 minuta igranja] mi upada u oci da su treninzi bolje napravljeni, odnosno - schedules za odbranu, sredinu i napad vec postoje. i ranije nije bio neki veliki problem, mogli su se skinuti rasporedi, ali eto, sad ih ima i u samoj igri.
John Coltrane Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Sacekacu sutra torent link. btw sta je sa FM Serbia, zna li neko?
dulajlo Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Svidja mi se varijanta sa pripremom za utakmicu. Mozes da pripremis tri chini mi se formacije/taktike sa kojima mozes da istrchish na teren, tj tvoji igrachi.Interakcija sa igrachima i bordom je kao da se kuckash sa njim u mesendzeru. To posebno dolazi do izrazhaja kada predlazhesh tutorisanje nekog mladjeg igracha pa se dijalog pretvara u konferencijski chat.Grafika je lepa, ali su svi igrachi pogrbljeni.Ne mogu da se naviken na novi messaging sistem. Fale mi news, previshe mi stvari stizhe u inbox.A igrao sam samo 20min. :)
Lord_Byron Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Za sada mi se ne sviđa što odnos konferencije za novinare i motivacije nije nimalo promenjen. I dalje prolaze isti mehanički odgovori. Badass arogancija ne prolazi, što je uostalom vrlo nerealno - najbolji su uvek arogantni - the special one, profesor...
John Coltrane Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 http://www.footballmanager.com/demoVanila i jagoda direktno i preko torenta :). Sta ste rekli za fp i grbove, mogu stari?
John Coltrane Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Mucim se ceo dan, izbacuje mi Cannot run the game: Failed to set up graphics system. Instalirao sam Direct X june 2010, izbrisao onaj stari august 2010, ali i dalje nece.
casperbgd Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Moguce da sada zahteva jacu graficku, sto znaci da verovatno necu igrati 2011 dok kupim nov kompjuter.
Recommended Posts