Jump to content

Football Manager 09

Featured Replies

Samo da se pohvalim da sam sa sa Zvezdom u sezoni 2010/2011 osvojio Lš.Najbolji igrac Igor Burzanovic :naughty: .29 golova u sezoni,u svim takmicenjima
U sezoni 2010/2011 ?Koliko si pura restartovao igru ?
U sezoni 2010/2011 ?Koliko si pura restartovao igru ?
Samo jednom i to kad mi je igrica zaštopala pa mi je otišlo citav mjesec dana(u menadzeru) truda i rada.Realno,ovo svako moze postici ako pametno dovodi i igrace koji su mladi i jeftini a kojima se nakon jedne sezone sezone u crveno-belom dresu cijena utrupla.I onda kad njega prodas dovedes trojicu istog ili pribliznog kvaliteta i tako zakrpis tri rupe jednom prodajom.Ako cemo realno ovaj menadzer je puno laksi od prethodna dva,barem meni,08 mi je bio neuporedivo tezi.

Edited by clever bastard

• Author

Marquinhos iz Palmeirasa?...kakva mu je stats?...

stats?

• Author
stats?
statistika :) ...nisi pustio celu sliku pa se ne vidi ucinak...

Da, morao sam da smanjim velicinu fajla.

post-40-1232057808.jpg

Edited by tsva

• Author

aj bar napishi ucinak Marquinhosa i Raul Brown (mada ovog drugog nema kod mene :( )...

Normalno da ga nema kada je stvoren za vrijeme trajanja igre.

• Author
Normalno da ga nema kada je stvoren za vrijeme trajanja igre.
pa, i nije bash normalno, nije on 97-to godishte da se pojavi posle 10 sezona, on sa ovakvim ocenama mora da ubija u U-19 ili rezervama...btw ja zavrshavam 3 sezonu pa mi je zato cudno shto ga nemam...

Igrac je izmisljen u toku igre, cim ima generisanu sliku.

Igrac bot. Ne postoji u realnosti. Tako sam i ja iz Zvezdinog podmlatka dobio Dragana Petrovica, koji je bukvalno imao sve ocene 16+.

• Author

@ timmi i caspersve ja to znam, samo ako je igrac Arsenala od pocetka velika verovatnoca je da ga imam jer igram ENG ligu, a ako je doveden sa strane onda ne, uglavnom sa tsva-ove slike ne vidim "odakle je"...

evo "stats"

post-40-1232126984.jpg

i za drugog

post-40-1232127040.jpg

• Author

@tsvamislio sam na History stats :D ...kako ne vidish da ovde imamo malu polemiku "odakle" je gosn.Brown, a u History se vidi sve (tekme, golovi, ass, odakle je doshao i koliko je placen)...