Ugor Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ja ga uzeo na početku igre sa Tottenhamom i Man Cityem.
Sandens Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Bosko Jankovic 1 od najboljih, a free posle prve sezone...gradjani ga doveli u polusezoni (moje 3 sezone) za neshto malo preko 20mil.funti...upravo.. doveo sam ga (posle malog premisljanja, posto retko dovodim nase barabe) na kraju prve sezone (free naravno) u West Ham, doduse za masnu platu od 60k eura nedeljno.. na levom krilu je bio jedan od najboljih igraca premiera i na kraju te sezone je moja uprava prihvatila ponudu Arsenala od 43 miliona eura..
John Coltrane Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ja ga uzeo na početku igre sa Tottenhamom i Man Cityem.uz svo poshtovanje, ali ne verujem ti dok ne okachish sliku :P ...to je premala cena za Velosa...
tsva Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 kad si ovo prodao Nasrija, jel na kraju trece sezone?...to je smeshna cena obzirom kako je uradjen...npr. Riberi, Diego, Veloso, evo sad vidim i Nasri mogu da se dovedu za -20mil.funti shto je vishe nego dobra cena (josh ako se malo cenjkash)...Bosko Jankovic 1 od najboljih, a free posle prve sezone...gradjani ga doveli u polusezoni (moje 3 sezone) za neshto malo preko 20mil.funti...prodao ga na pocetku 3 sezonetrebale mi pare za Benzemunisam imao vremena da se cjenkam a imao sam pun quratz veznjaka iste vrijednosti + Nasri mi je bio stalno povrijedjen a to me uzasno nervira
Ugor Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 uz svo poshtovanje, ali ne verujem ti dok ne okachish sliku :P ...to je premala cena za Velosa...Evo, samo zbog tebe sam se izložio mogućnosti ponovne zarazefm-om, pokrenuo igricu sa Cityem i kupio Moutinha i Velosa za 12.5 milijuna svaki. Nije mi se dalo cjenkat, već sam prihvatio njihov odgovor na moju ponudu od 10 milijuna.Zauzvrat očekujem 50 postova o tome kako je Modrić najbolji nogometaš na svijetu <_<
John Coltrane Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 teshko mi je poverovati!!!...verovatno zato shto si ih doveo obojicu u paketu...posle prve sezone ja se sa UTD ubijam od cenjkanja i ne mogu ispod 20mil.funti da ga dovedem ni u ludilu...
ArleKino Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 trebale mi pare za BenzemuDruže, ovoliko para ne bih platio ni za Kareema na nekom NBA Manageru. Jel makar ičemu?
Ugor Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 teshko mi je poverovati!!!...verovatno zato shto si ih doveo obojicu u paketu...posle prve sezone ja se sa UTD ubijam od cenjkanja i ne mogu ispod 20mil.funti da ga dovedem ni u ludilu...Nema veze s paketom. Nemoj da opet palim fm ;)
tsva Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 (edited) Druže, ovoliko para ne bih platio ni za Kareema na nekom NBA Manageru. Jel makar ičemu? Pare su virtualne a tu su da se potrose. I za Balotelija sam platio iste pare a za Bojana pola od toga. Razbijaju. Edited January 10, 2009 by tsva
John Coltrane Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 u prvoj tekmi je bilo 1-0 Tevez, a evo i josh 1 dobrog (neocekivanog) rezultata i ponovo Tevez...a ovo je 1/2 LS...vrlo zanimljivo ko su strelci prva dva gola :) ...
Timmi Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Nisam dugo igrao pa sam tek sad zavrsio sezonu. Zavrsio sam drugi sam drugi, bod iza Manua, zahvaljujuci porazu u preposlednjem kolu od Arsenala u gostima. Osvojio sam kup govno, na putu su mi bili Zenit, Roma, Lyon i na kraju oni sto su i u Bariju izgubili finale.Roma igra 1 sexy fudbal, sjekirama.Obratiti paznju na Elana i Guardada i njih su uspjeli da povrijede. Balotelli sam izbacio iz istog razloga, condition je bio oko 50 kada sam ga izbacio. Ali je Robinho objasnio i s igracem manje.Matias Fernandez razbija. Moutinha ne kupujte makar bio i dzabe.Za drugu sezonu sam za sad doveo Jankovica (free) i Gokhana Inlera (23 miliona evara) i prodao Zabaletu za 13 miliona.
John Coltrane Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Jankovic i Inler su pravi potezi...ja tukao Arsenal u finalu LS bilo 1:1 pa produzeci 2:2 pa 5:4 :) ...Riberi koji je kenjao veci deo sezone ima 2ass i dao peti, odlucujuci, penal...u ligi se ocekuje da Arsenal bude prvi jer (iako sam ih tukao i smanjio prednost, pa usro motku protiv Sitija 1:1) ima bod prednosti, a u zadnjem kolu ne ocekuju nikog zvucnog (3 kola pred kraj ja dobijem Chelski 2:1 na Trafordu, a Arsenal odigra 2:2 na Enfildu, ali vec posle tri dana odigraju zaostalu sa Njukom i dobiju 3:1)...Diego pored prve povrede od 5meseci odigrao 2-3 tekme pa fasovao josh 2meseca...Tevez me odushevio (obziorm da igram sa 1 shpicem Runijem i da mu dajem manje shanse), dok ce Berba (0 golova u ligi, ali zato dobar u LS ukljucujuci i gol u finalu) da leti sa sve Hildebrantom...preporuka Simpson, ManUTD desni bek koji je prvu sezonu na pozajmici u Crnomgorenju...
clever bastard Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 (edited) Samo da se pohvalim da sam sa sa Zvezdom u sezoni 2010/2011 osvojio LŠ.Najbolji igrac Igor Burzanovic .29 golova u sezoni,u svim takmicenjima Edited January 14, 2009 by clever bastard
Recommended Posts