John Coltrane Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 Juce narucio novi FM, vec pocinjem sa skidanjem novih dresova i fp, a pojam nemam kad cu stici da igram. Nekako se mora naci vremena za omiljenu drogu.
John Coltrane Posted October 23, 2016 Author Posted October 23, 2016 Ovi ljevati sa fm-serbia ne mogu da obezbede betu, iako smo svi kupili u pre-order periodu . Valjda nije direktno od SEGA-e ili sta vec.
Milosh76 Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Skinuo sam narodnu verziju i narodni lekic za FM17... po "uputstvu sa youtube" kao i pisanim sa nekih sajtova, trebalo bi sve da radi, a kod mene ne radi uopste. Skinuo, raspakovao, skinuo lekic, prekopirao sta treba, kliknuo leceni exe file, dobijem pescani sat i nista. Imam i5 procesor 16 GB RAM memorije i sasvim pristojnu R9 270 grafiku...
189- Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 ma to su uvek fakeovi. kada skidrow ili neko slicni izbaci na torrent onda se moze igrati. dotle treba cekati.
Milosh76 Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Odatle sam i skinuo :D Verovatno lekic nije dobar.
theanswer Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 taman hteo da upitam starog hakera 189 ima li šta po kioscima :D tu sam, vrebam, pa kad bude bilo ako me se setiš setiš :D
189- Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 gledam skoro svaki dan na tpb da li su izbacili ali evo nista vec skoro mesec dana otkad je izasla igra. ili ovi hackeri imaju neki deal sa fm ili je tesko kreknuti™. postavicu sigurno cim nadjem i vidim da radi.
theanswer Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 (edited) ma biće do februara. najkasnije mislim tad da je izašlo nešto što je moglo korektno da se igra a ima tome 3,4 godine imaju neki deal sigurno Edited December 9, 2016 by theanswer
John Coltrane Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Ja zbog toga vec godinama kupujem, jebem li ga, ne mogu da izdrzim 3-4 meseca do stabilne verzije. @189 Nema deal-a, jednostavno sve sto zarade ulazu u zastitu, zato se i desavaju (bar na pocetku) idijotski golovi i neke sitnije greske koje iziskuju zakrpe.
Recommended Posts