Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Sta ti je sa Rendzersovim grbom?

Izasao juce novi 16.3. patch, po komentarima vidim da su ljudi ozbiljno popizdeli posto ME nije ni pipnut.

Gomila debilnih promena, ja nisam jos igrao samo prenosim utiske, nista znacajno.

Ja sam se prilicno navikao na 4-3-3 V ali forsiram DM (bez obzira na ulogu). Takodje nenormano je koliko primam golova kad igram Wide a koliko je odbrana mocna na Narrow, dok je nekako logicno da  sa dobrim bekovima i krilima igram Wide.  Vidim ti drzis Balanced, moram probati.

Jel bi te mrzelo da zakačiš screenove par igrača sa 16.3? Mahrez i Vardy mi prvo padaju na pamet, baš me zanima jel su popravljeni malo. Do sad je praksa uglavnom bila da se koriguje databaza na XX.3.0 patchu.

Posted

Nisu moji screenovi al sa 16.3 su nadam se da ce ti koristiti

25c3d062bcc2513920c9128d9adac844.png

67e954909c791ccf95dd6f6c9b4ac9d5.png

ab92a7d130bfbf138ab623c94eb244e9.png

b9e92e941c620ae639a7d83fb36c0dc7.png

Posted

Hvala puno...Jesam som, nije mi palo na pamet da je neko već zakačio na netu.

• 3 weeks later...
Posted

Uspeo sam da se konačno dovučem do PL...

UP2g8pv.png

Posted

Napokon sam porodio LS i to opet jebeni Juve stize do finala. Iako su imali igraca manje pali su tek u produzetku.

uF2zO17.jpg

• 1 month later...
Posted

jel igra jos neko sa piratskom verzijom fm 16?

• 3 weeks later...
Posted

Ko ima proverenog pirata neka mi sibne pm.

• 2 months later...
Posted

Skinuo sam neku verziju fm 16 sa torenta,  i sve je islo ok, lagano sam mleo premiership buraniju sa citijem (imao 0 budzet na pocetku sezone, pa sam igrao sa onim sto je bilo na raspolaganju, odlican ruster btw), u aprilu bio nadomak overe titule a onda se desilo nesto neverovatno (VIDEO). LM, igrica je pocela da riknjava, i to na jak™ nacin, jednostavno mi ugasi monitor, i ne reaguje na bilo kakve komande sa tastature pa mora da radi ono dugme na kucistu. Nisam odustao i uz par mucnih nastavaka sam uspeo da uzmem prvenstvo da bi mi par dana pred finale CL sa katalonskim separatistima save jednostavno misteriozno nestao. E tu su vec stradale neke stvari po sobi, jbga. Aninstalirao sam ovu verziju, skinuo neku drugu ali opet isto sranje, nekad pusti metar dana u igri, nekad odma zakuca. Prvo sam pomislio da je u pitanju grafika, sto je jedino sto se i pominje na forumima koje sam pregledao,(savetuju windowed mode, probao i to i nista), ali mi opet nije jasno da je igrica celu sezonu radila ko sat bez ijednog ispadanja ako je grafika problem. Znaci sigurno 10ak dana sam igrao bez greske, i onda kurac. Plus komp ima sasvim solidne ocene unutar opcije za proveru jacine u samom fm. 

Da ne kenjam vise, ako neko ima provereno dobru besplatnu verziju, nek mi baci link na pm ako je u mogucnosti, jer mi se sad bas nesto iz inata igra.

• 3 weeks later...
Posted

Zavrsio prvu sezonu sa Partizanom. Sezona iz snova - za dlaku da udjem u Ligu Sampiona, uzeo duplu krunu, prosao grupu lige evrope i onda ispao protiv raspucanog Totenhema... a sve to da sam potrosio skoro pa nista para (doveo dva iskusna beka za smesne pare i to je to). Najveci uspeh mi je sto sam sacuvao mlade talente poput Saponjica i Zivkovica. Igram 4-2-3-1.

Sad krece sledeca sezona, uspeo sam da dovucem Rukavinu, Ninkovica, Niku Krancara... uz to doveo i neko ekstra talentovano brazilsko krilo poucen losim iskustvom iz prosle sezone (pola sezone mi bila povredjena oba startna krila). A da, doveo sam i Stojkovica na gol i Klea u napad, navijaci se razdusevili :D

• 2 weeks later...
Posted

Skinuh patch sa letnjim transferima i zalepih se za fotelju...

Posted

Skinuh patch sa letnjim transferima i zalepih se za fotelju...

ti igras original? odakle si skinuo?

• 2 weeks later...
Posted

Igram original, ali sam patch skinuo na Serbian FM.