Jump to content

Football Manager 09

Featured Replies

nope

• Author

Igra je u radnjama oko 7k dinara :frust::lolol: :0.6: , a preko FM Srbija ide za 4000din, ali ne samo da ne mozes da dobijes DVD u original kutiji nego ne mozes da dobijes ni aktivacioni kod. SEGA je poslala neku manju kolicinu DVD, tako da momci sa FM Srbije kupcu naprave novi nalog na Steam-u i posalju ti nalog i pass. Dakle ne mozes cak ni da igras igru sa svog starog naloga :isuse:

• Author

Svuko cenu na 3 soma :) i kreeeeeceeeeemooooo

izgleda da je izasao valjan crack. ako nekoga intersuje nek mi posalje pm

Salji 

zaboravite stao sam rekao. crack ipak nije dobar. u prvoj sezoni u decembru se pojave fake igraci i to je to.

шта сад? да бришем ово или чекам прави крек?

pa ostavi ovu igru 16.2 a ovaj kreator je rekao da ce valjda za nedelju dana izaci novi crack. sa ispravljenjem kzs i fake imena.

mada vec sad vidim da ima nekih novih torrenta gde pise da 100% working. treba malo sacekati i videti da li je stvarno sve ispravljeno.

Edited by 189-

• Author

Jel vam sljaka to?

Ja zalepljen od jutros, nikako da prevagnem u septembar :D

ja igram, treca sezona. u prvoj pl i ls, u drugoj samo pl, u ls ispao u drugoj rundi. namesten zreb bio da dobijem najtezeg protivnika. willian je brutalan. doveo sam neymara...

siguran sam da nije bilo goreg menadzera od ovogodisnjeg po pitanju ccc-a. znaci napravim jedno pet 100% sansi po mecu i ako jedan udje u gol od tih suteva onda to slavim pola dana. neverovatno nerealno uradjeno. kao da mi napadaci imaju finishing 6-7...

• Author

U to ime.

sreca pa sam prosao na penale

fnGKwtg.jpg

Da li je nekome proradio lekic za FM16?

Ako jeste bio bih zahvalan na linku.

jel to gol iz ofsajda haha

• Author

Da, bre, Chseter za Rondona.

Baci ss Felainia dokle si stigao. I history i attributes. Unapred zahvalan.