December 29, 20159 yr Author Igra je u radnjama oko 7k dinara :0.6: , a preko FM Srbija ide za 4000din, ali ne samo da ne mozes da dobijes DVD u original kutiji nego ne mozes da dobijes ni aktivacioni kod. SEGA je poslala neku manju kolicinu DVD, tako da momci sa FM Srbije kupcu naprave novi nalog na Steam-u i posalju ti nalog i pass. Dakle ne mozes cak ni da igras igru sa svog starog naloga
January 5, 20169 yr zaboravite stao sam rekao. crack ipak nije dobar. u prvoj sezoni u decembru se pojave fake igraci i to je to.
January 5, 20169 yr pa ostavi ovu igru 16.2 a ovaj kreator je rekao da ce valjda za nedelju dana izaci novi crack. sa ispravljenjem kzs i fake imena. mada vec sad vidim da ima nekih novih torrenta gde pise da 100% working. treba malo sacekati i videti da li je stvarno sve ispravljeno. Edited January 5, 20169 yr by 189-
January 13, 20169 yr Author Jel vam sljaka to? Ja zalepljen od jutros, nikako da prevagnem u septembar :D
January 13, 20169 yr ja igram, treca sezona. u prvoj pl i ls, u drugoj samo pl, u ls ispao u drugoj rundi. namesten zreb bio da dobijem najtezeg protivnika. willian je brutalan. doveo sam neymara...
January 13, 20169 yr siguran sam da nije bilo goreg menadzera od ovogodisnjeg po pitanju ccc-a. znaci napravim jedno pet 100% sansi po mecu i ako jedan udje u gol od tih suteva onda to slavim pola dana. neverovatno nerealno uradjeno. kao da mi napadaci imaju finishing 6-7...
January 16, 20169 yr Author Da, bre, Chseter za Rondona. Baci ss Felainia dokle si stigao. I history i attributes. Unapred zahvalan.