Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Igra je u radnjama oko 7k dinara :frust::lolol: :0.6: , a preko FM Srbija ide za 4000din, ali ne samo da ne mozes da dobijes DVD u original kutiji nego ne mozes da dobijes ni aktivacioni kod. SEGA je poslala neku manju kolicinu DVD, tako da momci sa FM Srbije kupcu naprave novi nalog na Steam-u i posalju ti nalog i pass. Dakle ne mozes cak ni da igras igru sa svog starog naloga :isuse:

Posted

Svuko cenu na 3 soma :) i kreeeeeceeeeemooooo

Posted

izgleda da je izasao valjan crack. ako nekoga intersuje nek mi posalje pm

Posted

zaboravite stao sam rekao. crack ipak nije dobar. u prvoj sezoni u decembru se pojave fake igraci i to je to.

Posted

шта сад? да бришем ово или чекам прави крек?

Posted (edited)

pa ostavi ovu igru 16.2 a ovaj kreator je rekao da ce valjda za nedelju dana izaci novi crack. sa ispravljenjem kzs i fake imena.

mada vec sad vidim da ima nekih novih torrenta gde pise da 100% working. treba malo sacekati i videti da li je stvarno sve ispravljeno.

Edited by 189-
Posted

Jel vam sljaka to?

Ja zalepljen od jutros, nikako da prevagnem u septembar :D

Posted

ja igram, treca sezona. u prvoj pl i ls, u drugoj samo pl, u ls ispao u drugoj rundi. namesten zreb bio da dobijem najtezeg protivnika. willian je brutalan. doveo sam neymara...

Posted

siguran sam da nije bilo goreg menadzera od ovogodisnjeg po pitanju ccc-a. znaci napravim jedno pet 100% sansi po mecu i ako jedan udje u gol od tih suteva onda to slavim pola dana. neverovatno nerealno uradjeno. kao da mi napadaci imaju finishing 6-7...

Posted

U to ime.

sreca pa sam prosao na penale

fnGKwtg.jpg

Posted

Da li je nekome proradio lekic za FM16?

Ako jeste bio bih zahvalan na linku.

Posted

Da, bre, Chseter za Rondona.

Baci ss Felainia dokle si stigao. I history i attributes. Unapred zahvalan.