January 9, 201015 yr masa ljudi danas ukucava neke besmislene statuse tipa: beli, zeleni, zlatna, crna...o cemu se, 100 mu gromova, radi?
January 9, 201015 yr To sa bojama je krenulo još pre neki dan... I ja bih voleo da znam objašnjenje...edit: mada bih mogao i da pitam nekon na fejsbuku... Edited January 9, 201015 yr by Lezilebovich
January 9, 201015 yr bio si brži, ali neka ostane. masa ljudi danas ukucava neke besmislene statuse tipa: beli, zeleni, zlatna, crna...o cemu se, 100 mu gromova, radi?dečaci ili devojčice? radi se o boji grudnjaka.još jedan vid fb aktivizma. pitala sam, ali nisam se nešto udubila u objašnjenje- reč je o akciji koja pomaže borbu protiv raka dojke. e sad kako iznošenje boje grudnjaka u tome pomaže, ne bih znala reći. da li se još nešto radi osim što se pučanstvou obznani boja veša, ne znam. Edited January 9, 201015 yr by stormy
January 9, 201015 yr bio si brži, ali neka ostane.dečaci ili devojčice?pa sad gledam, kod mene su vec trojica podelila informaciju o njihovoj boji... nego, ti si zelena? :)
January 9, 201015 yr ovo mu dodje kao kontraudar?http://www.facebook.com/group.php?gid=2540...4400&ref=mf Edited January 9, 201015 yr by sanja025
January 10, 201015 yr Jedva cekam da uvedu dislike button, sate cu provesti lupajuci dislike na hiljade mesta.Uzgred, sta su ovi brojevi u statusima danas?