eumeswil Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 jel mogu nekako da se vide pending requests za grupe?
Delija67 Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 (edited) Fezbuk ukinuo fičr automatskog logauta kad zatvorib brauzer. Moram da ga posećujem iz prajvat moda jer me mrzi da klikćem na logaut <_< Edited April 16, 2016 by Delija67
ljuttko Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Help help help, ne znam gde da pitam al hajd ovde, otkrila sam da postoji googleplus profil sa mojim imenom u koji je udenuta fotka sa facebook profila, i u njemu dvoje ljudi u tzv circle koje znam , oni sami se nisu dodali i 1 koga ne znam . Imam google plus sa svojom drugom fotkom. Gledam gde da prijavim ovo ali ne uspevam da nadjem , zna li neko da me posavetuje
ljuttko Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Help povlačim , našla sam šta se zbilo i sama sam glupa and kriva, mala deca se igrala sa još jednim gmail nalogom na mom računaru i importovali fotke sa računara koje stoje i na fejsu . nadjoh i kako da googlu tražim da profil ukine :) Decama ću zabraniti pristup računalu i prebiti prstiće za kaznu :D naravoučenije uvek je krivac u kući
bosque Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 zasto na fejsari ne mogu da se uploaduju i sheruju mp3 fajlovi? autorska prava nisu vezana za format ... uopste ne prepoznaje mp3... da mu doskocim, preimenujem u 3gp (koji moze da bude i audio i video), a on kaze "it looks like you're trying to upload a file that isn't a video. please upload a video in a supported format." koja lala...
Takeshi Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 ova opcija je prilicno zanimljiva. 5 minuta. https://www.facebook.com/livemap
James Marshall Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 lav iz Tirane prenosi finale LE direktno :0.6:
bosque Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Thanks for your feedback! Your response will help us show you better adverts.
katamaran Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Progone me sa reklamom za neke Jenson usa dvokotace http://www.jensonusa.com/!IYViAGZzYkaHD5QQNTejEQ!/Diamondback-Mission-Pro-275-2016-Bike?utm_source=ADR&utm_medium=CPC&utm_campaign=AdRoll_LiquidAds&utm_source=adroll&utm_medium=retargeting&utm_campaign=Facebook Sutra cu da kupim bajk od 4 soma... Ili mi izleti neki deo za biciklu od 400-500 evra
Gospodin Slucaj Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 kakav je protokol kada ti neko nepoznat pošalje friend request međutim ta osoba izleda pristojno i nimalo spamerski
ordi Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 protokol je da počneš da pratiš web of lies na id extra pa ćeš se maneš ćorava posla :D
Gospodin Slucaj Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 au jbte... ali zašto ja?!? ni mrava nisam zgazio :D
mustang Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 da li moze da se blokira osoba koja ti nije prijatelj? da li moze da ne vidi uopste sta pisem ako ostavim status public?
Recommended Posts