Jump to content
IGNORED

FACEBOOK

Milosh76

Recommended Posts

Posted

jel mogu nekako da se vide pending requests za grupe?

• 1 month later...
Posted (edited)

Fezbuk ukinuo fičr automatskog logauta kad zatvorib brauzer. Moram da ga posećujem iz prajvat moda jer me mrzi da klikćem na logaut <_<

Edited by Delija67
Posted

Help help help, ne znam gde da pitam al hajd ovde, otkrila sam da postoji googleplus profil sa mojim imenom u koji je udenuta fotka sa facebook profila, i u njemu  dvoje ljudi u tzv circle koje znam , oni sami se nisu dodali i 1 koga ne znam . Imam google plus sa svojom drugom fotkom. Gledam gde da prijavim ovo ali ne uspevam da nadjem , zna li neko da me posavetuje

Posted

Help povlačim , našla sam šta se zbilo i sama sam glupa and kriva, mala deca se igrala sa još jednim gmail nalogom  na mom računaru i importovali fotke sa računara koje stoje  i na fejsu .    nadjoh i kako da googlu tražim da profil ukine :) Decama ću zabraniti pristup računalu  i prebiti prstiće  za kaznu :D naravoučenije uvek je krivac u kući :cry:

• 2 weeks later...
Posted

zasto na fejsari ne mogu da se uploaduju i sheruju mp3 fajlovi? autorska prava nisu vezana za format ...

uopste ne prepoznaje mp3... da mu doskocim, preimenujem u 3gp (koji moze da bude i audio i video), a on kaze "it looks like you're trying to upload a file that isn't a video. please upload a video in a supported format."

koja lala...

Posted

facebook at work :facepalm:

• 3 weeks later...
Posted

lav iz Tirane prenosi finale LE direktno  :fantom:  :0.6:

• 3 months later...
Posted

Thanks for your feedback! Your response will help us show you better adverts.

:cry: 

• 2 weeks later...
Posted

kakav je protokol kada ti neko nepoznat pošalje friend request međutim ta osoba izleda pristojno i nimalo spamerski

Posted

protokol je da počneš da pratiš web of lies na id extra pa ćeš se maneš ćorava posla :D

Posted

au jbte...

ali zašto ja?!? ni mrava nisam zgazio :D

• 2 months later...
Posted

da li moze da se blokira osoba koja ti nije prijatelj? da li moze da ne vidi uopste sta pisem ako ostavim status public?