April 16, 20168 yr Fezbuk ukinuo fičr automatskog logauta kad zatvorib brauzer. Moram da ga posećujem iz prajvat moda jer me mrzi da klikćem na logaut <_< Edited April 16, 20168 yr by Delija67
April 18, 20168 yr Help help help, ne znam gde da pitam al hajd ovde, otkrila sam da postoji googleplus profil sa mojim imenom u koji je udenuta fotka sa facebook profila, i u njemu dvoje ljudi u tzv circle koje znam , oni sami se nisu dodali i 1 koga ne znam . Imam google plus sa svojom drugom fotkom. Gledam gde da prijavim ovo ali ne uspevam da nadjem , zna li neko da me posavetuje
April 18, 20168 yr Help povlačim , našla sam šta se zbilo i sama sam glupa and kriva, mala deca se igrala sa još jednim gmail nalogom na mom računaru i importovali fotke sa računara koje stoje i na fejsu . nadjoh i kako da googlu tražim da profil ukine :) Decama ću zabraniti pristup računalu i prebiti prstiće za kaznu :D naravoučenije uvek je krivac u kući
April 28, 20168 yr zasto na fejsari ne mogu da se uploaduju i sheruju mp3 fajlovi? autorska prava nisu vezana za format ... uopste ne prepoznaje mp3... da mu doskocim, preimenujem u 3gp (koji moze da bude i audio i video), a on kaze "it looks like you're trying to upload a file that isn't a video. please upload a video in a supported format." koja lala...
September 20, 20168 yr Progone me sa reklamom za neke Jenson usa dvokotace http://www.jensonusa.com/!IYViAGZzYkaHD5QQNTejEQ!/Diamondback-Mission-Pro-275-2016-Bike?utm_source=ADR&utm_medium=CPC&utm_campaign=AdRoll_LiquidAds&utm_source=adroll&utm_medium=retargeting&utm_campaign=Facebook Sutra cu da kupim bajk od 4 soma... Ili mi izleti neki deo za biciklu od 400-500 evra
September 28, 20168 yr kakav je protokol kada ti neko nepoznat pošalje friend request međutim ta osoba izleda pristojno i nimalo spamerski
September 28, 20168 yr protokol je da počneš da pratiš web of lies na id extra pa ćeš se maneš ćorava posla :D
November 29, 20168 yr da li moze da se blokira osoba koja ti nije prijatelj? da li moze da ne vidi uopste sta pisem ako ostavim status public?