kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 komšije sa druge strane brda baš i ne bi mogle da potkrepe tu tvrdnju jeli tako poručniče?
MocaVukotic Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 misliš ono kad su plakali te tople majske večeri
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 ko plakali ili pevali druže tito mi ti se kunemo ne, više an ženeral, ni oni ne pamte da su sa poljuda išli mnogo puta kući sa gaćama na guzici
MocaVukotic Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 ma dobro, no je ajduk upao u prokletstvo otkad je poljud krenuo. ništa nisu osvojili
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 lep stadion, al za atletiku greota božija
stoka Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Poljud, po meni, najlepši ili među najlepšim stadionima. Kad se spuštaš prema njemu, kao da se približavaš džinovskoj školjki koja izranja iz mora u pozadini ...
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 (edited) a meni jedan od najidiotskijih na kojem sam bio. jebo prilazak, kad na njemu ne možeš da imaš doživljaj fudbalske utakmice sve da se igra finale lš Edited September 7, 2014 by kud u maglu Simoviću
stoka Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 a meni jedan od najidiotskijih na kojem sam bio. jebo prilazak, kad na njemu ne možeš da imaš doživljaj fudbalske utakmice sve da se igra finale lš Slažem se da atletska staza kvari autentični fudbalski ambijent. Takođe, kompletna južna tribina dala bi utisak fudbalskog hrama. Ali, ko je bio na punom Poljudu, shvatiće da itekako može da se napravi paklena atmosfera, zahvaljujući dobroj akustici stadiona ...
Њујоркер Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 ma dobro, no je ajduk upao u prokletstvo otkad je poljud krenuo. ništa nisu osvojili Nemoj tako. Uz nase titule i trofeje, ovaj mi je posebno prirastao srcu Kad im ga je Boksic zabio u bulju, a ni cvece nije doneo na sastanak, skakao sam k'o da im je sam Mance, Bog da mu dusu prosti, to uradio...
MocaVukotic Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 sledeće godine smo im i mi zabili šimiku u bulju, u dve tekme, jokan dao u revanšu za 2-2. al jbg oni vozili toyotu
Њујоркер Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Znam, secam se. I pili su Kolukolu, presela im. Isao sam na regrutaciju taj dan. Aupizdumaterinu... edit: ajnou Edited September 8, 2014 by Њујоркер
stoka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Nije da Hajduk ništa nije osvojio na Poljudu, bilo je tu tri kupa Maršala (dva finala sa Zvizdom, jedno sa Rekom), jedno polufinale Kupa UEFA, četvrtfinale Kupa šampiona (Hamburger), prolazak grupne faze Lige šampiona ... titule u Hrvatskoj ne računam ... Edited September 8, 2014 by stoka
MocaVukotic Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Nije da Hajduk ništa nije osvojio na Poljudu, bilo je tu tri kupa Maršala (dva finala sa Zvizdom, jedno sa Rekom), jedno polufinale Kupa UEFA, četvrtfinale Kupa šampiona (Hamburger), prolazak grupne faze Lige šampiona nisu uzeli titulu, na to se misli, u stroj jugi otkad su prešli na poljud, akakvi se trofeji dobijaju za 1/4-keša nije mi poznato.
Ajant23 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Ma, to je bezveze. To sa novim stadionom više važi za njihove poznanike po totalnom fudbalu: Ajax nije video nijedno evropsko finale od novog stadiona, a prešli su na njega posle dva vezana finala LŠ-a... Da je ostala zemlja, bilo bi i titula, Hajduku je ionako dolazila generacija...
stoka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 nisu uzeli titulu, na to se misli, u stroj jugi otkad su prešli na poljud, akakvi se trofeji dobijaju za 1/4-keša nije mi poznato. Apsolutno se slažem, ali lični stav je da se prelazak na Poljud poklopio sa odlaskom najtalentovanije Hajdukove generacije (čija je labudova pesma bila titula 1979. godine) ... Već protiv Hamburgera na Poljudu, u jesen 1979. godine, bio je to već neki novi Hajduk, od šampionske generacije ostali su samo Rožić, Mužinič, Šurjak i sjajni Boranin Borislav-Bora Đorđević ...
Recommended Posts