Patrick Mbomba Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 obljepljen grad Torcida zove na mobilizaciju: Idemo u logor Maksimir narugati se pokušajima gašenja navijačke scene Splitske ulice i društvene mreže preplavljene su pozivima na odlazak na Maksimir, Torcida svoje navijače zove na mobilizaciju. U objavljenom proglasu stoji slijedeće:"Junaštvo, čojstvo, poštenje, drugarstvo, prkos moćnome, zaštita slabome. Klub neka se Hajduk zove!"Potplaćivanje sudaca, namještanje utakmica, stvaranje filijala i "lijepe nogometne priče" su samo dio lakrdije zvane "Hrvatska nogometna liga". Umjesto bacanja čelnika hrvatskog nogometa u zatvor, državni represivni aparat stavlja se u službu hrvatskog Kim Jonga i pretvara Maksimir u logor.Hajdukovi navijači su jedini kojima nije uspio zadati jači udarac. Mi nismo i ne želimo biti dio "lijepe nogometne priče" koja uključuje diktatora iz maksimirske šume. Pokažimo veličinu Hajdukove vojske koja na njegovo iznenađenje neprestano raste, unatoč lošim rezultatima kluba i umjetnim naslovima njegove privatne prčije.Dovedeni smo do situacije u kojoj ne možemo ići na Maksimir i misliti samo o nogometu. Idemo u logor Maksimir gdje vlada zakon braće, pokazati dišpet i narugati se pokušajima gašenja navijačke scene kao jedine prave opozicije velikom vođi.Budite na braniku Hajduka sada kada je najpotrebnije. Budite dio vremena kojega ćemo se s ponosom sjećati. Budite snaga koja se probudila i rekla NE DIKTATURI. Budite dio grupe koja će pokrenuti diktatorov pad.BUDITE HAJDUK!NOVA BITKA JE PRED NAMA!STADION MAKSIMIR, 17.05.2014." http://www.slobodnadalmacija.hr/Sport/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/245103/Default.aspx
Patrick Mbomba Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) Izvjestaj sa priprema Hajduka! Edited July 15, 2014 by Patrick Mbomba
ArleKino Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Ne znam je li ko prijavljivao, ali Hajduk je doveo onog Milevskog sto je birvaktile bio velika nada FM-a i Dinama (kijevskog).
tangodelta Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Izgubio sam 2 kile veceras. Ne znam jesam li ikada pogledao neku vaznu utakmicu koju smo priveli kraju bez nekih shokova :)
Otto Katz Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=5eVfesnw9kw&list
stoka Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Kakva igračina je bio ovaj Gudelj, kao tenk je išao po ovoj močvari ...
Aleksandar88 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Kako je luzerski odigrao Hajduk imas 2-0 ( najopasniji rezultat ) i onda ti Duje Cop zabije dva gola od kojih jedan u devedesetom min. Ne bi me cudilo da izgube sad.
Recommended Posts