Jump to content
IGNORED

IPTV

Jerry

Recommended Posts

Posted
Iskustva, saveti....?
Promeni bateriju, proveri da nešto ne zaklanja ic prijemnik i predajnik...
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

7

• Zli Gli

6

• Pokojni Ruxin

6

• Kudravi Gaucos

5

Posted

OK, hvala na primedbama, ali mene te zamerke mnogo ne zanimaju - ocu da uzmem jeftino TV dok traje promocija, jer trenutno imam 2 i po kanala preko kineske antene na terasi, i voleo bih nekih 10ak kanala koji mogu da se gledaju, a cini mi se da ce IPTV zadovoljiti tu potrebu.

Posted (edited)

Ja sam na kraju došao do toga da radi, ali kad daljincem gadjam na bar metar od onog stb-a u bilo kojem pravcu. Ako uperim pravo u njega ne daje ama baš nikakve znake života...totalni bizarre.Tako da sam kevi i ćaletu dao instrukciju da ciljaju iznad tv-a kad prebacuju. :)Izguglao sam rešenje, sad radi savršeno. :)

Edited by bob loblaw
Posted

Daj i meni resenje, posto me isto jebe daljinski. dry.gif

Posted

Staviš baku na metar i po od kutije i vičeš joj ja šta da prebaci. ;)

Posted

Pa ja sam bio pojebao nešto sa onim kodovima što se budže da radi daljinski i sa tv-om (ili mi ga tako dadoše, ali sumnjam, verovatno sam ja bio u pitanju :)). E pa očigledno postoji taj kod i za sam stb...držiš na daljinskom stb+ok par sekundi dok ne zasija dugme stb, i onda ukucaš 100 (ili 000 kažu ljudi, ali meni radi savršeno sa 100). I to je bilo sve u mom slučaju. Aj pa srećno...

Posted

Ma odradio sam ja to, mislim da je taj kod razlicit za razne vrste televizora (ja imam srpski srebrni Samsung, socijala) i nasao sam za njega neke kodove. Mada, probacu i ovo tvoje.

Posted

Pa da, ali ne pričam ti o kodu za tv (tv+ok), nego za stb (stb+ok). Moj problem je bio što sam odmah namestio daljinski da radi dobro sa tv-om, ali kad prebacim na iptv jedva da je radio, jer sam valjda uspeo nekako da sjebem taj default kod za stb...

Posted (edited)

Odradio sam ovo i sad i meni mnogo lakse prebacuje, jebote ohmy.gif Hvala.

Edited by Zli Gli
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

................

Edited by Далибор
  • 2 months later...
Posted

Hm.selim se pa razmisljam o IPTV-u. Preko Beotela (tamo imam internet paket) daju i opciju IPTV + HD kanali.E sad - ja u novom stanu imam takodje ADSL instalaciju ali ne znam da li je to dovoljno za IPTV, odnosno da li signal ide kablom ili telefonskom linijom i od cega zavisi mogucnost HD signala?+ neka mi neko kaze kakav je kvalitet slike generalno (ili HD slike ako je ko ima)?

Posted

IPTV uzasno zavisi od parice, udaljenosti od centrale, adsl modema i sl.Tesko da ti neko moze reci "bice OK" ili obrnuto. HD je opet posebna prica, moze se desiti da iptv radi korektno a da ne mogu hd kanali... Idealno je ako neko u komsiluku ima pa proveris. Ili uzmes uslugu pa ako ne valja lepo raskines ugovor.

Posted

Meni radi dobro i slika je ok i sve je super, osim cinjenice da im je izbor kanala los.Posto od prosle nedelje radim u kladionici, zanima me sledece - koja je najjeftinija varijanta da imamo i Sport Klub i Arenu, sve njihove programe ili bar glavne? Trenutno tu gde radim ima Kopernikus kablovska i net, i tu ima samo SK, SK+, SK Prime i mozda jos jedan njihov, ne znam... a oni prenose samo Premier ligu od tih jacih, dok su Italijani, Spanci i Francuzi na Arenama. Napominjem da se radi o Sremskoj Mitrovici pa SBB i neke slicne varijante koje postoje u Beogradu ovde ne dolaze u obzir.Sta je ovaj Polaris? Cuo sam da oni imaju neki Arena paket za 500 din mesecno, jel zna neko nesto o tome?

Posted
Meni radi dobro i slika je ok i sve je super, osim cinjenice da im je izbor kanala los.Posto od prosle nedelje radim u kladionici, zanima me sledece - koja je najjeftinija varijanta da imamo i Sport Klub i Arenu, sve njihove programe ili bar glavne? Trenutno tu gde radim ima Kopernikus kablovska i net, i tu ima samo SK, SK+, SK Prime i mozda jos jedan njihov, ne znam... a oni prenose samo Premier ligu od tih jacih, dok su Italijani, Spanci i Francuzi na Arenama. Napominjem da se radi o Sremskoj Mitrovici pa SBB i neke slicne varijante koje postoje u Beogradu ovde ne dolaze u obzir.Sta je ovaj Polaris? Cuo sam da oni imaju neki Arena paket za 500 din mesecno, jel zna neko nesto o tome?
sto volim kad se ljudi poistovecuju sa kompanijom za koju rnbaju.korporativna picko.