Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

Posted

jel postoje iracki filmovi?

Ne postizavaju da ih snime, ali uspeli su da napišu dva scenarija.

Posted

Šta vi gledate... :isuse:

Evo sad na Fox Movies HD nailaze Unbreakable i Rambo 3, čisto da podsetim...   :whistle:

Posted

Ovo me podseti na jedan vrhunski SF/horor - Screamers

Odličan film, svojevremeno (1995) više puta išao u 20. Oktobar da ga gledam. Ocena na Rotten Tomatoes je smešna.

Posted

kako se zove iranski film u kome na pocetku mladic i devojka treba da se vencaju kako bi okoncali porodicnu zavadu, medjutim u pola svadbe devojka se razljuti i odluci da nece da se udaje za dusmana? istovremeno jedna od porodica kupila je autobus i planira da zaradjuje prevozeci ljude do grada, onda iz pizme i ova druga porodica kupuje autobus, pa se tamice ko ce jeftinije da vozi, mislim da na kraju i plate putnicima da bi s njima isli. nekoliko puta mislim da idu po savete kod nekog starca-mudraca koji drzi veliki broj cilima na suncu, ali im ne pada na pamet da ga i poslusaju. secam se filma iz neke retrospektive iranskog flima sa artea recimo 96-97, sad me je ovaj oskar podsetio na njega i volela bih opet da ga pogledam.

the fifth season?

Posted

Odličan film, svojevremeno (1995) više puta išao u 20. Oktobar da ga gledam. Ocena na Rotten Tomatoes je smešna.

+1

i prelepa dženifer rubin

• 4 months later...
Posted

Film sam gledao davno na tv (20 godina?) a radnja se desava u Vijetnamu,neka ambasada gde su zatoceni svi koji su se tu zatekli.Neki hint?

Posted

jel sigurno vijetnam?

iz nekog razloga mi pada na pamet godine opasnog zivljenja, mada je tu indonezija, i uopste nisam siguran da su u ambasadi :(

Posted

Samo zameniš "osoblje ambasade" sa "svi koji se nalaze u policijskoj stanici" i dobiješ Assault on Precint 13, preporučujem...    :s_u:

Posted

Ima Killing Fields, tu su u nekom trenutku zatočeni (pa onda pale), samo je Kambodža u pitanju.

Posted

jel sigurno vijetnam?

iz nekog razloga mi pada na pamet godine opasnog zivljenja, mada je tu indonezija, i uopste nisam siguran da su u ambasadi :(

ne taj 

Ima Killing Fields, tu su u nekom trenutku zatočeni (pa onda pale), samo je Kambodža u pitanju.

znam i taj ali nije, moze biti da je bio tv film  a nesto mi se cini da je bio na francuskom?

• 5 weeks later...
Posted

U pitanju je crtani serijal, mislim da je išao na RTS-u tokom devedesetih, pustali su ga nedeljom uveče. Priač je smeštena u fentezi svet, sećam se da glavni junak ima belu (žutu) kosu, progone ga pirati u ogromnom brodu koji kao da je napravljen od kostiju neke mamutske životinje. Pramac tog broda može da se otvori kao čeljusti nekog čudovišta . Kapetan tih gusara je arhineprijatelj glavnom junaku, i sećam se da se radnja vrti oko potrage za nekim čarobnim predmetom/predmetima.

Ako bi iko mogao da mi kaže kako se zvala ta crtana serija, bio bih veoma zahvalan,