Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

Posted
Ko zna gde mogu da kupim "Samo jednom se ljubi", necu mu nista. (BTW. Trazio, svukuda, nigde nema).
svi linkovi mrtvi, ima jedan užasno spor torrent, trebaće mu dva dana otprilike da stigne do tebe
Posted (edited)
a ovde su gotovo svi nasi i exyu filmovi na jednom mestu, solidno pregledni ...
fala :)da li neko zna gde mogu da kupim Kvar, Miše Radivojevića?edit: hvala prosleđivaču linka :) Edited by maheem
  • 1 month later...
Posted

Zna li neko gde bih mogao naci epizode ili filmove jako stare Japanske Anime-Lupin3.?

Posted

Italijanski matori, gadan loš pokvaren ili nešto tako se zove, treba mi tačan naziv

Posted

Ne taj, ovo prati neku bednu mnogoclanu porodicu, ćale dovede svalerku u kuću, svako svakog peljesi, deda bolničarke spopada da mu ga drkaju i sl. Mator je film, možda crno bjeo

Posted
Ne taj, ovo prati neku bednu mnogoclanu porodicu, ćale dovede svalerku u kuću, svako svakog peljesi, deda bolničarke spopada da mu ga drkaju i sl. Mator je film, možda crno bjeo
naci cu ga na hardu kad dodjem kuci, ne mogu da ubodem pravu kombinaciju italijanskih reci da bih pretrazila imdb
Posted

To! Bio sam na dobrom tragu, al nikako ubosti pravo. Juce ga se setih gledajuci dzoa, ima da ga nadjem i odma pogledam

• 2 weeks later...
Posted

Ovo će biti teško, ali da probam: da li neko zna ili se seća koji su kratki filmovi bili prikazivani u okviru EXIT-a 2009. godine (drugi i/ili treći dan)? Ovde imam satnicu, ali ne postoje nazivi kratkih filmova… Znam samo da je pre toga bio na “Cinema City”-ju ili na “Filmskom frontu”. Ili: da li neko možda ima flajer ili nešto tome slično sa podacima? Konkretno, interesuje me film u kojem dečaci igraju fudbal, a onda im u jednom trenutku lopta ode u dvorište u koje niko ne sme da uđe…

Posted

kacmo kod esida i tražimfilma, esid 2000, na bimu kao vizualna podrška dju išo neki film. nijansiran je na neku plavu i ima neki man vs makina momenat, fabričko okruženje, sve veliko i prenaglašeno u odnosu na čoveka. gigantske stepenice. liči na onaj jedan spot pepersa.http://www.youtube.com/watch?v=rn_YodiJO6k

Posted (edited)

to što liči je nemački ekspresionizam, a film mož biti metropolis?

Edited by Ravanelli