Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Ovaj put časopisi. Ako neko kupuje "Film Comment" i "Sight & Sound" ili zna gde se isti mogu pročitati (u Beogradu), neka me PMuje...

Posted

Imas Sight & Sound stare brojeve u Plato radnji u Vasinoj odmah iza stanice po bagatelnoj ceni od 200, 300 kinti

Posted

ruski; žena umre; muž otkriva da je ona sve vreme njihovog braka vodila paralelni život sa drugim tipom; upoznaje tog tipa i njih dvojica se druže ceo film uz sećanje na nju?

Posted

čini mi se da je ovde najprikladnije. daklem, treba mi dokumentarac "Mala seoska priredba", režija Krsto Papić, godina proizvodnje '71. pomagajte! :) (nadam se da se podrazumeva šta,khm..tražim)hvala

Posted
Imas Sight & Sound stare brojeve u Plato radnji u Vasinoj odmah iza stanice po bagatelnoj ceni od 200, 300 kinti
Ako misliš na onu kutiju nasuprot vratima, u njoj ih više nema... Imaš još neku ideju?
Posted

To mora da se obilazi, pa kad naletis. Ne znam sta da ti kazem, obilazi ulicne prodavce tu isto zna da bude medju onim smecem, isto i po tezgama na buvljacima. Siguran sam da sam video taj casopis kod ulicnog prodavca u prolazu izmedju Terazija i Trga Marksa i Engelsa. Cini mi se da je cena malo jaca, oko 500 kinti.

• 1 month later...
Posted

Moguce da je film Poljski ili Cehoslovacki. Crno-beli. Secam se samo jedne scene gde se pod zemljom, u zatvoru, ljudi ubijaju tako sto postoji velika sahovska tabla i ljudi su figure...

Posted

Preskočila sam tekst o pacovima ("može mislit' kako mu je..") s početka Ljubavnog slučaja (ili tragedije)... pa ako ko ima tu pjesmicu ili recitaciju - blagodarim!

Posted (edited)
izvolidusko radovic, btwi nije pacov, nego paRRRRRRcov :D Edited by garoviks
  • 2 weeks later...
Posted

hitler u beogradu, hoax iz 1985? juče čuo prvi put.

Posted

mozda mislis na onaj gde se samo u poslednjoj sceni, kao vrhunac, vidi hitler navodno snimljen u bg?

Posted
hitler u beogradu, hoax iz 1985? juče čuo prvi put.
mislim da nije 1985. godina vec pocetak devedesetih. gledao na RTS-u. mogu da probam da nabavim.@toni: to bi bio taj. fol-dokumentarac.