Lrd Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Genijalno scenarističko rešenje, ubiješ jednog dečka, a drugog resetuješ. Mada, sumnjam da će Suki ponovo da završi sa Bilom, pre mi nešto vuče da će da i ona pogine do kraja. Ili ko zna šta već.
malkin Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 ama završiće sa Bilom, to se zna od početka. bruka kolko je glupo, na ovu vrućinu nešto teže podnosim nego inače. ali Džejson u svakoj epizodi izvadi stvar. ja bih tako rado gledao spinof pandursku seriju sa njim i šerifom Endijem. e da, sviđa mi se bontomska rulja, šteta što ih razjuriše sa one lokacije :D
Ryan Franco Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Endi je malo slabiji za sada ali proradiće. Džejson je neprejebiv. Modern man deo je najbolji za sada u ovoj sezoni. Dobar je i jur uan metafizikal fak Lafajet ali isto kao Endi. Može to bolje. Sve ostalo je - tjah.
Lrd Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 97% klasična sapunica, najgora, u ostalih 3% ima ponešto. Ali je ipak najbolja epizoda u celoj seriji.
malkin Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 jel izbrojao neko koliko je bilo patetičnih dijaloga u ovoj epizodi? celo selo, svako je sa svakim prozborio koju o ljubavi, gubitku, smrti i opraštanju. valjda su se ispucali za ovu sezonu.
Ryan Franco Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 povlačim sve što sam rekao, ova sezona je najjača. scena u prošloj epizodi i nortman u trenerka stilu 1996 je vrh vrhova.
Miljenko Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Nisam gledao do sada, da li vredi da krenem... Neke serije su mi na pauzi, komedije retko gledam, pa mi je izbor malo suzen.
MancMellow Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Bljesnu ponekad Eric, Pam, Jason, ali, ne znam,,,ima mnooogo proseravanja. Umro sam od smeha ovu sad epizodu na Pamino: ohhh, my gawwd, I'm a republicunt
Lrd Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Nisam gledao do sada, da li vredi da krenem... Neke serije su mi na pauzi, komedije retko gledam, pa mi je izbor malo suzen. Probaj svakako. Prvih nekoliko sezona su stvarno dobre. Naročito druga i treća, tek posle se raspadne, a poslednje dve su slabe. Nije samo komedija, ima i horora nešto, ali gomila dobrih riba i frajera, super likova i dobre muzike.
Miljenko Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Nisam lepo formulisao. Mislio sam na komediju, kao zanr u celini, odnosno serije tog tipa. Seinfeld je izuzetak. To je serija, koju kompletno pogledam svake godine. Ok. Probacu kasnije. Nije se desilo, da ste mi preporucili nesto, a da nije bilo bar marginalno dobro. ^_^
Ryan Franco Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Okej. Ovo je definitivno najbolja epizoda u svih sedam sezona. Nije bilo slabog mesta.
malkin Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Okej. Ovo je definitivno najbolja epizoda u svih sedam sezona. Nije bilo slabog mesta. nemoj zajebavati. mislim, i ja se radujem zbog Džindžer, ali smejalo mi se i istovremeno rigalo dok sam gledao kako Arlin teši Suki jer će dečko da joj umre tri epizode nakon što je tešila jer joj je dečko umro. Suki je veliki balast serije, smaraju sa svim razrešenjima njenih vekovnih emotivnih drama... ko se više seća šta je bilo između nje i Sema pa da mu je bitno njegovo oproštajno pismo? a Džesika je tragičar sezone, strašno šta radi iz epizode u epizodu
Lrd Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Ne mora spojler, prošla dva dana. Dobra je bile epizoda, opraštaju se pa im je lako, ne moraju da razmišljaju šta i kako dalje. Džindžerka je bila A i sa Džesikom sve super, samo neka je rabe što više i da je vidimo kako gola orgazmira, nema šta lepše. Još jedna valjda do kraja, neka se završi sa bar nekakvim prividom dostojanstva, pa da je saranimo kako valja i o pomenima donosimo cveće.
copkillah Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 završilo se prilično mnjeh po meni. Nije da sam očekivao sada ne znam šta, ali osećaj posle gledanja finala je 'tja'
MiddleClass Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 I'm not a monster, I'm a buddhist! Ostalo mi jos pet epizoda do kraja...
Recommended Posts