Jump to content
IGNORED

Plivanje

Lutador

Recommended Posts

Posted (edited)
Jel su im i dalje tu one klizave plocice takeshi?
Naravno tongue.gif Ali, ja sam navikao, tamo idem od svoje sedme godine. Sredili su samu ivicu bazena, koja je ranije bila iskrzana, i ne bas prijatna za stopala.
mislis po duzini kao kilavi plivaci, a ne po sirini kao vaterpolisti? :)
Trenirao sam vaterpolo sedam godina, ali na tom uzrastu je ustvari 80% bilo plivanje, a i rad sa loptom je bio za snagu, sa "medicinkom" ... tehnika, taktika, pozicije u timu... to ide kasnije. Tako da vise volim plivanje po duzini. Edited by Takeshi
Posted

Jel bio neko na Tasu u jutarnjem terminu? Kolika je guzva?

Posted
Jel bio neko na Tasu u jutarnjem terminu? Kolika je guzva?
Nema guzve. 30-40 ljudi u prosjeku, a u 99% dana se pliva poprijeko.
Posted (edited)
Nema guzve.
o kako ne znas. mene kad god su pitali dok je radio pokojni 25. maj da l ima guzve, ja sam uvek odgovarala da je guzva nevidjena (iako je nikad nije bilo, ko bi plivo u ladnom, na ladnom, osim nas malo). to kazes jednom da nema guzve, taj dodje, sledece nedelje dodje njegov prijatelj kom je reko da nema guzve, pa onda njegov, pa njegov i za mesec dana nemas gde da plivas.kad smo kod 25, je l zna neko kad ce svecano otvaranje? Edited by darling
Posted
kad smo kod 25, je l zna neko kad ce svecano otvaranje?
pa nikad, sto pitas:)
Posted
:lol: bravo, vidis kako si odma naucio lekciju. :)
Posted
Nema guzve. 30-40 ljudi u prosjeku, a u 99% dana se pliva poprijeko.
Hvala midget.Doci cu prekosutra, a u petak jos 17 mojih prijatelja.
Posted

Ponodeljak, sreda, petak od 6:30 do 8:30.

Posted
Hvala midget.Doci cu prekosutra, a u petak jos 17 mojih prijatelja.
:isuse: Da ipak preformulišem odgovor: gužve su ogromne, eventualno bi moglo da se nađe mjesta za 17 prijateljica.
Posted

TI termini imaju i mesecnu kartu od 3000 valjda. Inace regularnu mesecnu su spustili sa nenormalnih 7000 na nesto manje nenormalnih 5000. Navali narode. Ja cu mozda da kupim za januar ako pocisti vecinu obaveza do tad.

Posted

pisala precednici opstine da je pitam oce l 25. maj. precednica me ignorisala. nasla telefon plivalista i zvala tamo. javio se stari trener kome je ocigledno vrlo vrlo vrlo dosadno, jer je pricao i sta sam pitala i sta nisam. mali bazen popravljen, promenjeni prozori, promenjen krov. upravo stavljaju plocice na veliki bazen. ima i spa (ma sta to bilo) i sauna, kaze da ce sve da bude, i treninzi, i skole plivanja i triput nedeljno i za gradjanstvo i za negradjanstvo. isto mi isprico da je neku penzionerku naucio da pliva u martu, al u malom bazenu, od tada ne rade, da ce mene isto sta god ja hocu da nauci, cuje on da sam ja mladja od nje. obeco otvaranje u januaru, preti i da ce tople vode da bude. dakle, 25. maj se nikad ne otvara :D

Posted

hahahahaha, naucice te trener. mrs bre, jel si mu rekla :lol: !

Posted

ne znam ja sta si ti procitao, covek fin bio. bas planirala da ga pitam da nam drzi privatni cas sinhronog plivanja :D

Posted

opa, onda racunaj na mene. mozda i naucimo to plivanje bez elemenata tonjenja!