Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Plivanje

Featured Replies

:(

• Replies 1.4k
  • Views 149k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bradilko spreman za posmatranje u plićaku     

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Ispala sam malo iz kondicije jos prosle godine, onda ovaj korona-virus i zatvaranje bazena...i premda sam stalno na bajsu, mislila sam da ce biti mnogo gore. Juce konacno otidoh na bazen da plivam pos

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

overio bazen posle 6 meseci, nisam se udavio što je svojevrsan uspeh   1600m za 43min, posle 30 min sam napravio pauzu od minut. prvih 30 min sam uspeo da uzimam vazduh na 6 zaveslaju, a pos

Posted Images

Ima li negde termin u večernjim časovima? Zbog raznoraznih obaveza, ne mogu da odem na bazen pre osam, devet uveče, radi li nešto u to doba?
Bilo nekad u Pinkiju, i mislim na Tashu.

nssmene 10:30, 13 - 15 i 17- 19.ova jutarnja je 150, a druge su 200.nishta studenti , nishta , pemzija ...sve je isto.na mesechnom nivou mosh uzeti paket od 20 karata - 3400.grubo izvadjen prosek izmedju 2 cene karte bez popusta ikakvihako mozzesh u ovu prvu vishe se isplati.shto se tiche jutarnje smene chetvrtak i petak su kul jer nema treninga pa ima mestapon, ut, sre umeju na pochetku smene da budu zguzzvani jerbo u jednom delu bazena treniraju vaterpolisti, plivachi ..sve u svemu 150 kinti za dva sata svimma je milina naspram cifara kojima vi opshtite ..

• 2 weeks later...
Btw, koristi li neko od vas neku zastitu za usi ? Mene strasno nervira kad voda prodre tamo i nece da izadje nedeljama. Probao sam one silokonske umetke, al' mi ispadali stalno pa sam ih jurio po dnu bazena. Interesantno da cak ni na amazon.com-u nisam uspeo da nadjem neki adekvatan proizvod za ovu namenu
Ja koristim ARENINE SILIKONSKE "KUGLICE" za plivanje. Manjih su dimenzija, a oblikuješ ih po konfiguraciji svog ušnog otvora. Malo ih zadržiš nekoliko minuta između prstiju dok ne omekšaju i onda ih suve postaviš u spoljašnji ušni kanal. Mogu se kupiti u svim sportskim radnjama u gradu. Ja sam video plave i narandžaste. I koštaju 200-300din.

kažu otorinci da kad dovoljno dugo plivaš u hladnom bazenu suzi ti se vanjski zvukovod spontano. @ boogie: strpljen-spašen. :D

Čekaj, u naselju koje broji pretpostavljam ~3000 ljudi, ima 4 bazena!? :o
Ne znam kako nadje ovi' 3000, al ajde da si tu negde.Aha. Sto? Pa to je manje nego kad krenes niz neku od ulica u komsiluku... Od coska do coska, manje od 100 ljudi a vise od 10 bazena.

koji bgd. bazen ima saunu?da li je zajednicka ili je zenska odvojena?za one koji imaju parica i vezica: bazen u interu. nisam bila vise od deset godina, ali to je bila poezija :heart: . tri strane u staklu, na cetvrtoj bar. napolju je park. zimi sa lezaljke gledas jelku pod snegom na dva metra od sebe. radio je do devet uvece, nikad nije bila guzva radnim danom u predvecernjim satima. podno grejanje. saune (odvojene), sprave za vezbanje i masazu. dva jaka reflektora u bazenu, mirna zelena voda. bio je potreban samo kupaci. dobijali su se peskiri, bade mantili, sampon i sapun.pored bazena teniski teren.sredinom devedesetih su se namnozili bizmismeni i slicna kajla/sajla bratija. onda su suludo podigli cenu godisnje clanarine. recimo sa 150 na 2.500 dem. onda je lpn odustala :( poz

nssmene 10:30, 13 - 15 i 17- 19.ova jutarnja je 150, a druge su 200.nishta studenti , nishta , pemzija ...sve je isto.na mesechnom nivou mosh uzeti paket od 20 karata - 3400.grubo izvadjen prosek izmedju 2 cene karte bez popusta ikakvihako mozzesh u ovu prvu vishe se isplati.shto se tiche jutarnje smene chetvrtak i petak su kul jer nema treninga pa ima mestapon, ut, sre umeju na pochetku smene da budu zguzzvani jerbo u jednom delu bazena treniraju vaterpolisti, plivachi ..sve u svemu 150 kinti za dva sata svimma je milina naspram cifara kojima vi opshtite ..
tnx a lot
koji bgd. bazen ima saunu?da li je zajednicka ili je zenska odvojena?
ima na starom DIF-u, ali bazen je prilično smešan, no pored su 3-4 kabine. To se kao dodatno plaća, ali svako može da se umuva unutra, niko ne kontroliše.

a, jesu li polno razdvojene ili mjesovIte?poz

a, jesu li polno razdvojene ili mjesovIte?poz
razdvojene, a uvek ti je tu opcija da zvekneš nasrtljivce kutlačom u glavu

Posle pola godine bio na Banjici. I prijatno se iznenadio, malo sredili svlacionice, novi tusevi, voda topla... i onda, u sred plivanja - nestane struja! Ojebemtidrzavu :lol: Malo je aprijatno nalaziti se u vodi, a svuda mrak, ali dobro trajalo je kratko (10-ak sec). Pri sledecem sam vec bio opusten :lol:

kako neprijatno najlepse covece :)ti i voda sami nema nista lepse.

jos ako ronis u tom trenutku, negde na 3m dubine :lol:

nije valjda da se plasis mraka? :)