maheem Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 (edited) da, za decu sam kontao iznajmiti. a i za sebe prvih puta da se upoznam sa velicinama. imam 2m nadam se da cu naci nesto za sebe. ne ide mi guglanje, nasao sam neke surf klubove pa cu se kod njih raspitati Edited May 20, 2015 by maheem
Takeshi Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 pa to, vidi kod lokalnih sta i kako koriste. oni najbolje znaju sta ti treba. p.s. pronasao savrsene arena naocare, a potpuno su obican model. ali imaju izmenjiv deo koji spaja okvire iznad nosa. i to cetiri razlicite velicine u kutiji.
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 (edited) na 11om sa 3,5 meseca kašnjenja završena rekonstrukcija svlačionica a uvedeni su i elektronski ulazak i elektronski ormarići. naravno danas je kolaps, a i cena je skočila na 250 din. "evropa, prodali nam slovenci sistem" e pokušaću sutra Edited June 1, 2015 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 sistem funkcioniše, svlačionice superica kao i ormarići. nema više onih ofingera, što sad i nije neki problem, ali će biti kad se počne nositi više stvari pa ih onako ubudžiš u orman. jbg biće sve izgužvano. mislim da će ovi biznismeni iz jutarnje šihte nešto urgirati. ne ide da se na posao odlazi pogužvan. gužva je malo veća, iskreno se nadam da će od 15og nastaviti sa radom i unutrašnji bazen 2.5km pis of kejk
Takeshi Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 na banjici je komuna trip, teska elektronska vrata sa resetkama na ulazu a onda slobodan izbor. okacis stvari gde hoces, u delu gde je bila garderoba, nema brojeva i zakljucavanja. i sve se raspada sve intenzivnije.
I*m with the pilots Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) Lepo se isplivah na Adi tokom vikenda, rano ujutru bi voda bila vise nego osvezavajuca. Mislila sam da su zabranili preplivavanje (pre koju godinu je poznanik maltene dobio kaznu kada ga je ujurio neko na skuteru) ali ubrzo videh da ima mnogo ljudi koji plivaju van onih ograda pa sam bezbrizno nastavila. Mozda je i fora u tome sto je to doba dana kada spasioci nisu jos tu ili se, jos bolje, odustalo od te debilne ideje? Kao i uvek do sad (koliko ja pamtim kupanje u Adi) se prvih nekoliko puta ziva us*rem sto me dodiruje trava ali onda se covek valjda navikne i opusti. Svejedno su mogli malo bolje da osisaju tu travu, deo tik iza one ograde je takav da ako plivas kraul - zakacis rukom, ali dobro, koji metar dalje i bude okej. Edited July 6, 2015 by I*m with the pilots
El Guapo Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Šta beše sa pričom da lokalni kafići ispuštaju kanalizaciju na sredini jezera? Sent from my Micromax A310 using Tapatalk
Tihajeza Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Šta beše sa pričom da lokalni kafići ispuštaju kanalizaciju na sredini jezera? Sent from my Micromax A310 using Tapatalk Netačno.
yolo Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Lepo se isplivah na Adi tokom vikenda, rano ujutru bi voda bila vise nego osvezavajuca. Mislila sam da su zabranili preplivavanje (pre koju godinu je poznanik maltene dobio kaznu kada ga je ujurio neko na skuteru) ali ubrzo videh da ima mnogo ljudi koji plivaju van onih ograda pa sam bezbrizno nastavila. Mozda je i fora u tome sto je to doba dana kada spasioci nisu jos tu ili se, jos bolje, odustalo od te debilne ideje? Kao i uvek do sad (koliko ja pamtim kupanje u Adi) se prvih nekoliko puta ziva us*rem sto me dodiruje trava ali onda se covek valjda navikne i opusti. Svejedno su mogli malo bolje da osisaju tu travu, deo tik iza one ograde je takav da ako plivas kraul - zakacis rukom, ali dobro, koji metar dalje i bude okej. ne znam gde tacno plivas ali tamo blize kraju jezera, kod recimo "kraja sveta" trave skoro i da nema, mozes je naci u tragovima ako budes plivala paralelno sa obalom ka nudistima, sto ne znam sto bi inace radila. trava nikad bolje nije bila osisana nego ove godine. prvi skuteri sa gorilama se pojavljuju oko 11-12h, najranije, cesto i kasnije, tako da mozes da preplivavas do mile volje. uglavnom su frekventni u popodnevnim i predvecernjim satima. ne znam kako je sada kada su upekle vrucine ali do pre koji dan je temperatura jezera bila odlicna, osvezavajuca i nije licilo na uobicajeni letnji scenario barustine. medjutim vikendom je dramaticno neprijatnije, narocito kako dan odmice. kupao sam se poslednjih dana i na savi i na dunavu, to je osetno bolje ali je rizik daleko veci, narocito u dunavu koji realno nije ni za koga sem za vrhunske plivace. na beloj steni nema sanse da se izboris protiv struje, najbolje do cega obican covek moze da dobaci je da pliva u mestu ako ulozi svu snagu u plivanje protiv struje.
yolo Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 vidim da pominjete ove ocale za plivanje, moja poluslepa voljena zena pita da li ima toga sa vecim dioptrijama? ne bi stavljala sociva jer joj ispadaju a trenutno ulazi u vodu sa nekim japanskim bifokalnim foto grej haj tek cvisama od soma evra, pri cemu nije do soma evra nego se boji da ce ih nesto sjebati u slanoj vodi.
Indy Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Ovo bi pokrilo i Stevie Wondera Lenses available:+1.0 +1.5, +2.0, +2.5, +3.0, +3.5, +4.0, +4.5, +5.0, +6.0.-1.0, -1.5, -2.0, -2.5, -3.0, -3.5, -4.0, -4.5, -5.0, -5.5, -6.0, -6.5, -7.0, -7.5, -8.0, -9.0, -10.0 Ima ovde.
ivy Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 narocito u dunavu koji realno nije ni za koga sem za vrhunske plivace. na beloj steni nema sanse da se izboris protiv struje, najbolje do cega obican covek moze da dobaci je da pliva u mestu ako ulozi svu snagu u plivanje protiv struje. e pa za to postoji jedna tehnika koja se zove ,,spustanje,, a stvar je da se peske ode sto je vise moguce uzvodno(na pocetak plaze,uvale ili i dalje do mesta pogodnog za ulazak) pa se otpliva u dubinu,koja takodje treba da se oceni, i pliva nizvodno do kraja plaze/uvale ili do sledeceg mesta pogodnog za izlazak,na vreme krene da se isplivava popreko struje da ne bi bio odnesen dalje od zeljenog mesta izlaska(ovo je najfun deo jer ako ne ocenis dobro mora da se vergla posteno ili izadjes po nekom granju/mulju i sl) i vrati se peske obalom do mesta polaska. moje odusevljenje je uvek ogromno kad plivam na moru/Adi/nekom jezeru jer moze da se pliva u svim pravcima bez prestanka
I*m with the pilots Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 ne znam gde tacno plivas ali tamo blize kraju jezera, kod recimo "kraja sveta" trave skoro i da nema, mozes je naci u tragovima ako budes plivala paralelno sa obalom ka nudistima, sto ne znam sto bi inace radila. trava nikad bolje nije bila osisana nego ove godine. prvi skuteri sa gorilama se pojavljuju oko 11-12h, najranije, cesto i kasnije, tako da mozes da preplivavas do mile volje. uglavnom su frekventni u popodnevnim i predvecernjim satima. ne znam kako je sada kada su upekle vrucine ali do pre koji dan je temperatura jezera bila odlicna, osvezavajuca i nije licilo na uobicajeni letnji scenario barustine. Plivala sam tamo oko sredine, sa obrenovacke strane kada naidjes na onaj ~mali zaliv koji su sad zapusili i stavili neku zicu? Tu blizu ima nekog finog hlada ispod velikog drveta. Ali rekoh, duze trave je bilo samo malo kada predjes bove sa te strane, posle je bilo okej. Nisam bas tako cest posetilac Ade niti veliki ljubitelj plivanja u njoj, ali posluzila je prethodnog vikenda :) No sad svakako pravim pauzu sa plivanjem skoro mesec dana, do odlaska na more, ne bih da se zezam sa velikom ranom u ustima. Od reka, plivala sam samo u Tisi kod Beceja pre dosta godina, bilo je pa..zanimljivo iskustvo ali ne i nesto sta bih volela da radim cesto.
salerokada Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 na beloj steni nema sanse da se izboris protiv struje, najbolje do cega obican covek moze da dobaci je da pliva u mestu ako ulozi svu snagu u plivanje protiv struje. Kako ko.
Recommended Posts