Tihajeza Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 ipak sam otišla, ali nekako je prestalo nakon plivanja. naočale ne nosim, nisam nikad ni probala.
kud u maglu Simoviću Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 uzmi ih, plivanje je ugodnije a ako ih ne koristiš valjalo bi da oči ispereš fiziološkim rastvorom sa po kojom kapi
kud u maglu Simoviću Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 jel neko video/koristio ovaj arenin freestyle breather? prilicno besmisleno izleda. a nisam ni siguran kako funkcionise. valjda moze glava da se drzi pravilnije, jer plastika odvaja vodu, za lakse disanje. planiram da stavim to cudo na lice... nikad. ^_^ meni ovo zanimljivo. probala bih. el ima kod nas?ima u radnji na 11om aprilu, mislim da je oko 1700 a jel koristio neko ovo?
Takeshi Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 ide brze, ali jace moraju zamasi rukama, zbog otpora lopatica kroz vodu. ima razlicitih velicina, pa moze da se bira. na banjici voda 26c, idealno. spartanski, sve se raspada, ali grejanje, voda i tusevi odvrnuti maksimalno.
I*m with the pilots Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Termin za izbegavanje: Svakog četvrtka „Plivački dan na Tašmajdanu” Sportski centar „Tašmajdan” od 15. januara svakog četvrtka organizuje „Plivački dan” za građane, po znatno nižoj ceni, najavio je danas direktor tog centra Milan Novović. On je precizirao da će svakog četvrtka, u terminu od 16 do 18 sati, za sve građane prestonice biti omogućeno rekreiranje u bazenima Tašmajdana, po ceni od samo 200 dinara. – Pored besplatnog plivanja za sve školarce tokom zimskog raspusta, na ovaj način želimo da omogućimo i velikom broju građana da im plivanje i rekreacija budu dostupni – istakao je Novović i pozvao građane da dođu i uživaju. http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1646277
cmrlj Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 i? ide teze, al poenta je da jacas misice. kad skines, letis:D
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 naručio al ono ko rukavice. trebalo bi uskoro da stignu
El Guapo Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 ima u radnji na 11om aprilu, mislim da je oko 1700 a jel koristio neko ovo? Čitao sam da sjebava ramena kod rekreativaca.
Djuro Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Čitao sam da sjebava ramena kod rekreativaca. mozda da pokusaju da ih stavljaju na dlanove, kao sto pise u uputstvu za upotrebu?
kud u maglu Simoviću Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 2km za malo manje od 60min., sledeća stavka je 2.4km za sat
I*m with the pilots Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 2km za malo manje od 60min., sledeća stavka je 2.4km za sat Sjajno! //Ja nisam plivala nikad vise od 1.5km u bazenu u cugu, a i to sam dogurala posle kilometra i nekog i u fazonu "jaooj prazan je bazen, sad mi se ne izlazi uopste, aj' jos jedan krug"
Recommended Posts