MayDay Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Naravno da su me pokidali sa carinom, ali ne mogu imam negativan osećaj, pošto su mi stvarčice fantastične. Porez nemam problem da platim (20%), ali carina mi smeta baš (22%). I to se obračunava na sniženu cenu koliko ispadne ceh, zajedno sa 27 evra transportnih troškova. Od sad pamet u glavu i naručivanje u Hrvatsku ili Italiju ili Francusku, pa kad stignem da pokupim.
beta Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 zanimljiva. jedino mi se ne dopada što moraš da budeš mršava ko pregladneli hrt da bi lepo stajala.
darling Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 (edited) meni ta s naslovne bzvz, al ova mi je super mislim da u ovoj radnji tezina nije vazna, odnosno ta svalja danijela, u nekom kolenu odavde, nezadovoljna izborom, napravila je haljinu za svoju dinarsku gradju, pa onda podelila s nama ostalim dinarcima :D meni danas doslo pod ruku nekoliko njenih haljina. jednu sam odbacila recima "pih, sindza", al onda su mi pokazali da su joj sve aljine od super materijala i da je ta sindza zapravo svila. jedino sto je skupo. u ovo cemo se ti i ja obuci kad budemo isle u australiju :D Edited August 24, 2015 by darling
beta Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 (edited) ova mi se baš sviđa tek sad vidim da su iz perta. divota, to mi je blizu. Edited August 25, 2015 by beta kentauri
Bujodrag Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Je l' video neko od vas što obilazite kineske radnje po Beogradu ovakvu torbu? Ima je na ibeju za petnaestak dolara, ali, trebaće joj mesec i po dana da stigne
MayDay Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Imam ufur na H&M meets Balmain pre-sale sledece nedelje, ali sad gledam cenovnik i vidim da nije to sve bas super affordable. Volela bih da mi onaj jedan jedini veliki crni kaput odgovara.
lord_s Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Novosadjani, videste li negde rasprodaju letnje garderobe? Konkretno meracim bermude i crne polo majice. Hvala unapred :)
Singer Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Je l' video neko od vas što obilazite kineske radnje po Beogradu ovakvu torbu? Ima je na ibeju za petnaestak dolara, ali, trebaće joj mesec i po dana da stigne jel stigla i da li je nosis dijagonalno?
Bujodrag Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Stigla. Ne nosim dijagonalno :( Dobro torbiče, inače. Mož' ceo Herodot da stane.
Dagmar Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Drage žene, gde kupujete svoje haljine za prisustvovanje raznim događajima (svadbama)? Treba da kupim par za neke svadbe sad u maju, i gledam npr espritov sajt, sve je lepo al haljine su u proseku po sto evra.
Lancia Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 To najbolje zna Mayday, al' nikako da uvati bidermajer.
Dagmar Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Meh. To su venčanice. Meni treba obična haljina za gošću.
Recommended Posts