Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted

Naravno da su me pokidali sa carinom, ali ne mogu imam negativan osećaj, pošto su mi stvarčice fantastične. Porez nemam problem da platim (20%), ali carina mi smeta baš (22%). 

I to se obračunava na sniženu cenu koliko ispadne ceh, zajedno sa 27 evra transportnih troškova. 

Od sad pamet u glavu i naručivanje u Hrvatsku ili Italiju ili Francusku, pa kad stignem da pokupim.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

zanimljiva. jedino mi se ne dopada što moraš da budeš mršava ko pregladneli hrt da bi lepo stajala.

Posted (edited)

meni ta s naslovne bzvz, al ova mi je super

3513-Front-Laura-533x800.jpg

mislim da u ovoj radnji tezina nije vazna, odnosno ta svalja danijela, u nekom kolenu odavde, nezadovoljna izborom, napravila je haljinu za svoju dinarsku gradju, pa onda podelila s nama ostalim dinarcima :D

meni danas doslo pod ruku nekoliko njenih haljina. jednu sam odbacila recima "pih, sindza", al onda su mi pokazali da su joj sve aljine od super materijala i da je ta sindza zapravo svila. jedino sto je skupo. 

u ovo cemo se ti i ja obuci kad budemo isle u australiju :D

Edited by darling
Posted (edited)

ova mi se baš sviđa :thumbsup:

tek sad vidim da su iz perta.

divota, to mi je blizu.

Edited by beta kentauri
  • 4 weeks later...
Posted

Je l' video neko od vas što obilazite  kineske radnje po Beogradu ovakvu torbu?

$_57.JPG

$_57.JPG

Ima je na ibeju za petnaestak dolara, ali, trebaće joj mesec i po dana da stigne

• 1 month later...
Posted

Imam ufur na H&M meets Balmain pre-sale sledece nedelje, ali sad gledam cenovnik i vidim da nije to sve bas super affordable. Volela bih da mi onaj jedan jedini veliki crni kaput odgovara.

• 2 weeks later...
Posted

Novosadjani, videste li negde rasprodaju letnje garderobe? Konkretno meracim bermude i crne polo majice.

Hvala unapred :)

Posted

Je l' video neko od vas što obilazite  kineske radnje po Beogradu ovakvu torbu?

$_57.JPG

$_57.JPG

Ima je na ibeju za petnaestak dolara, ali, trebaće joj mesec i po dana da stigne

jel stigla i da li je nosis dijagonalno? :nobles:

Posted

Stigla.

Ne nosim dijagonalno :(

Dobro torbiče, inače.

Mož' ceo Herodot da stane.

yes.gif

• 5 months later...
Posted

Drage žene, gde kupujete svoje haljine za prisustvovanje raznim događajima (svadbama)?

Treba da kupim par za neke svadbe sad u maju, i gledam npr espritov sajt, sve je lepo al haljine su u proseku po sto evra.

Posted

Meh. To su venčanice. Meni treba obična haljina za gošću.