sherman Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 vredi probati, uzeo bih par pari, od malih zdepastih do zdralovski spicastihzena si od ukusa, i ono gore sto si kacila je do jaja. i ja bih to nosio
cmrlj Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 e dobila ja slicne, al lepse. bez donjeg dela i ferlauf je iz belog u sivo i nije ovako ravnomeran. kupila mi drugarica u hrvatskoj u prodavnici tvornice carapa jadran, ne znam da l su njihove, al ako te put nanaese, nista te ne kosta da svratis.
cmrlj Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 maison martin margiela za H&M.a jebemu sto sam ovo videla, sad moram da akcijam kako da se nacrtam i u kom hmu 15. novembra.ah, da, cela kolekcija sa cenama.
morgana Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 bas su nekako zli. ima 10 stvari koje bih rado posjedovala.
cmrlj Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 +1 :cry:zli, zli. bas kad sam pomislila da imam dovoljno garderobe.
duda Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 vente-privee.comisporučuju samo u italiji, al' ko ima tamo nekoga, nije daleko za dobacitidesno su firme koje su već u opticaju, a dole one koje će biti uskorosve su odlični brendovi, a sniženja značajnapotrebna registracija
dig_chohano Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 U Belgiji i Holandiji je to Snapstore. Popusti 40% +Plus imaju svojih par džinovskih prodavnica u koje možeš da uđeš samo sa članskom kartom. Pre neki dan videh tamo Tommy Hilfiger đubretarac koji je svuđe 430e za 94e.
cmrlj Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 :(mnogo me nervirate, em imate sve da kupite, em mozete da narucujete, em imate popuste.meni ostalo da svrljam po netu, isto kao kad listam kuvare, od gledanja se najedem, sad se od gledanja i oblacim.moje nove otkrice.
duda Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 :(mnogo me nervirate, em imate sve da kupite, em mozete da narucujete, em imate popuste.meni ostalo da svrljam po netu, isto kao kad listam kuvare, od gledanja se najedem, sad se od gledanja i oblacim.moje nove otkrice. isto takođe :dry:baš mi se sviđa tvoje novo otkriće sviđa mi se i ona mmm kolekcija za h&m, ali ne mogu da zamislim da ono stoji bilo kome ko nije anoreksičan i visok preko 180
cmrlj Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 odoh ja u hm da se prikljucim stampedu. imam puna kola zena strateski biranih: jedna S anoreksicna i visoka, jedna M sa debelim rukama, jedna L bez struka, jedna XL dole M gore, al upada u ono sto ona sa debelim rukama ne moze da nosi.
duda Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 a gde ti to ideš u hm ? jel' ima u bg ? uopšte nisam u toku .
cmrlj Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 (edited) e da ti kazem pa da i ti dodjes i pred nosom mi odneses ono sto zelim. ne dolazis u obzir :Pedit. ali nije u beogradu. Edited November 12, 2012 by cmrlj
lostfanforever Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 vente-privee.comisporučuju samo u italiji, al' ko ima tamo nekoga, nije daleko za dobacitidesno su firme koje su već u opticaju, a dole one koje će biti uskorosve su odlični brendovi, a sniženja značajnapotrebna registracijavente privee radi i za fr i deja vise rabim zalando i zalando privee. s vremena na vreme odlicni popusti
Recommended Posts