Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Globalni shopping vodic

Featured Replies

Javan, javan, radnja radi regulare, otvorena vrata, prodavačica, tabla iznad ulaza. Blizu studenjaka, u Pariske komune, u zgradi u kojoj je 2-3 kafića na ćošku (uz zgradu je nekakav vrtić).

• Replies 1.5k
  • Views 231.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sorry, morala sam 

• Najbolje rešenje je napravila italijanska pošta. Ništa nikome ne uručuju, i to je to. Imaju u magacinima po 200 tona neuručenih pošiljki svih vrsta, i boli ih ćoše.

• Sandradjer
    Sandradjer

Stigle mi zeljene mindjuse direktno iz Japana . Moram da se pohvalim, sreca radost 

Posted Images

vrh, idem tamo prvom prilikom :)mnogo volim hilfiger farmerke, prosto mi zao da prelazim na druge

E, jedino je problem što nisam 100% siguran dal prodaju i ženske stvari. Ne mogu da se setim, da me ubiješ.

otici cu svakako da pogledam :)mozda naleti i neka muska kosulja u mom broju

Vrlo moguće. Evo gde je radnja, pošto ne umem da objasnim rečima (evolucija me nije milovala)m8zle9.jpg

super! odlicno si ti bio objasnio i rijecima, u toj mjeri da sam odmah znala gdje treba da idem, samo je bilo pitanje zgrade. ali ovako je svakako jos jasnije tj skroz precizno.hvala jos jednom :)

svidja mi se. posto?

Zavisi šta. Za pola se slažem, za drugu polovinu se jako brinem ako ti je mamojebna. Koliko bubrega je ovo?edit: vidi ovu kiklopku kako ulete, tačno sam znao da će je ona za brigu polovina privući.

Edited by dig_chohano

mislim da nisu bubrezi u pitanju, eventualno slezina, je l bese bez toga moze da se zivi?

Može i bez bubrega, ali samo jednog. Utapanje toga ti dođe kao kvisko kad zagusti, super radi, ali nema reprize.

mogo si i nesto bolje od ovog hvalatibakozeleosambastako gunja da izaberes :D

uozbilji se, covece, ovde smo da diskutujemo modu, ne delove tela. evo recimo, ja bih rado bila sportski elegantna u ovom trenerka odelu.outfit_7_016.jpg

Prolazi samo ako je kateter ukljucen u cenu.
khm... u zena slic ima sporednu ulogu u pisanju.
  • 2 weeks later...

razmišljam da pazarim AFC haringtonku, 50 funtića...jedina nedoumica jeA9446_F_500.jpgiliA9448_F_500.jpg

crvena