Jump to content

Globalni shopping vodic

Featured Replies

franceparis.org deo kida :D Al slažem se, ako su veličine ok i nije neki buljson slinavi od materijala ode bi valjalo pazariti štošta.

• Replies 1.5k
  • Views 216.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sorry, morala sam 

• Najbolje rešenje je napravila italijanska pošta. Ništa nikome ne uručuju, i to je to. Imaju u magacinima po 200 tona neuručenih pošiljki svih vrsta, i boli ih ćoše.

• Sandradjer
    Sandradjer

Stigle mi zeljene mindjuse direktno iz Japana . Moram da se pohvalim, sreca radost 

Posted Images

ovo je neka glupost. izvinite na deranziranju.dakle, ja uzela da prodjem kroz sav proces kupovine, upisala sve generalije osim broja kreditne kartice i onda sam izasla sa sajta, a stiglo mi na mejl kako mi je potvrdjena narudzbina i da mi je payment mode gspay. ne znam ni sta je to..eto. a bas sam htela ovaj nejvi dzemperrr. :(

a bas sam htela ovaj nejvi dzemperrr. :(
i nas 1000 forumaša <_<

aaaaaaaa, agonija se nastavlja. ne pise da mi je procesuirana narudzbina, nego da je pending i da treba da nastavim, sto ce reci da je mozda ipak validno. +lepo je zasticena sekcija sa placanjem. ima sve ono https i poseban ssl domen..ja cu poludeti od ovoga na kraju. :D

Edited by MayDay

kupi pa nam javi, ja vec izabrala ^_^

aaaaaaaa, agonija se nastavlja. ne pise da mi je procesuirana narudzbina, nego da je pending i da treba da nastavim, sto ce reci da je mozda ipak validno.+lepo je zasticena sekcija sa placanjem. ima sve ono https i poseban ssl domen..ja cu poludeti od ovoga na kraju. :D
a jesi l saznala šta je gspay?platićeš u gspu? :D

gde ima da se kupi ono ogledalo koje moze da se montira ili drzi na radnom stolu, eventualno sa nekim osvetljenjem? Zena cupa obrve u kuhinji pod neonkom, dok ja pokusvam da joj objasnim da je najbolje i najprakticnije da to ipak radi u radno vreme na radnom mestu. Buduci da je sama u kancelariji to joj nece predstavljati neki problem. Hvala.

Edited by Strucnjak

79798224618779055_RTT9CpDK_c.jpg:wub:ubice me ovaj pinterest

Sve super, osim ovog na ramenima.

+1i cipele su malo spice, al to se odavde skoro ne primecuje.

Edited by cmrlj

gdje bih mogla da nadjem ovakve carape?264375440595540141_nb99T1Zi_c.jpg

u super.pre mi deluje da ces ih farbati, nego kupiti ovakve.

lepo je to, ali gde ja da nadjem takve noge?

ma da, vjerovatno i jesu rucni rad, cim je slika sa etsy.comsuper susermane, vidi i ti na etsy.com, mozda neko prodaje dobre noge, rucni rad