Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted
cuti, imas srece. jos samo fali da je sareno ko desigual. aj.
:wub:
  • 3 weeks later...
Posted

a zar ove zastitne navlake za stopala ne zasluzuju 1 medicinarski komentar?? :P osim toga, kolekcija je super :)

Posted

žene, skupljajte novce, jes skupo, al zna da u'krasi:08032009027.jpgIsti shop, samo bez cene. Sve za igranku, ništa za plug08032009028.jpg

Posted
žene, skupljajte novce, jes skupo, al zna da u'krasi:Isti shop, samo bez cene. Sve za igranku, ništa za plug
ajd' sto Msmodesty i Leia nemaju neki ukus, al ti si me bas iznenadio :(
Posted

Srce me boli što ovo moram da ti kažem, al ti nemaš osećaj za stil :(

Posted (edited)
a zar ove zastitne navlake za stopala ne zasluzuju 1 medicinarski komentar?? :P osim toga, kolekcija je super :)
jest. i suptilno naglasava struk :Dvidjeh nekidan na hrt-u madame demode haljine, koje je darling nedavno pominjala. predivne su. koliko prosjecno kostaju? Edited by morgana
Posted

ne znam puno detalja. nikad nisam uspela da stignem do njihove prodavnice, odnosno onda kad sam ja bila u zg, taman su se spremale da novom kolekcijom napune tu prodavnicu u kojoj se prodaju zajedno sa jamamamotom. (a to sto je skupo, jbte, kad moram da psujem, ali je divno :wub: ) potpuno sam sigurna da je i njihova roba dosta skupa, jer haljince moje drugarice kupljeno pre par godina, od lepog materijala, ali ne sad da padnes na dupe, bez rukava, s nekim trakama, sto se nosi na najmanje trista nacina, kostalo je upravo toliko - 300 eura.

Posted
jest. i suptilno naglasava struk :D
to se kaze otvara u struku -_-
  • 2 weeks later...
Posted

bila juce u hocuu u videla radnju ovih http://www.attrattivo.gr/index0.htme sad, na sajtu nema toliko i ne vidi se toliko koliko je to dobro uzivo. mnogo dobra kolekcija, kao neki fensi xnation (www.xnation.hr), moja omiljena robna marka za siroke narodne mase, grci su to odlicno postavili, sve moderno, materijali odlicni. suknje su po 4, 5 iljada, pantalone isto toliko. da nisam toliko skrta, odma bih se obukla, ali jesam, pa cu cekati snizenja u julu. nece to nigde da pobegne. udarila kriza :lol:nego, el ima jos fanova iks nejsna?

• 3 weeks later...
Posted

ne znam di da pitam, pa reko najbolje ovde - jel zna neko gde u gradu mogu da se kupe kecelje ? (ili kako se vec zovu one stvari koje stavis na sebe prilikom kuvanja da se ne bi usvinjio :) )

Posted
ne znam di da pitam, pa reko najbolje ovde - jel zna neko gde u gradu mogu da se kupe kecelje ? (ili kako se vec zovu one stvari koje stavis na sebe prilikom kuvanja da se ne bi usvinjio :) )
vidi u beo izlogu one neke sa sve receptima pisanim slovima. nisu bas ni jeftine. to samo ako si fensitjma ima toga na svakoj pijaci, marketu bla bla trutjima i u home centrusvugde ima
  • 2 weeks later...
Posted
Wolford.gif carape!Vrede svaku ulozenu paru. sad bas slazem zimske koje su uredno prezivele 4 meseca da nisu ni zakacenecak tanke 15DEN-a nosim/perem u masini/nosim - kao nove.
Posted (edited)

videla ovo u supermarketu http://www.ddp.fr/ima simpaticnih komada. uzivo, a i u katalogu se nadje ponesto.el zna neko koji je to cenovni razred u normalnom svetu?xnation postavio letnju kolekciju na net. www.xnation.hrjedva cekam total sejl.

Edited by darling
Posted (edited)
IKKS VolEm Edited by msmodesty