Time Crisis Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 ha ha verovatno, dakle sada mu za obaranje lendlovog rekorda treba plasman u 1/2 finale madrida, što bi značilo pobedu protiv ferera u 1/4 finalu koji doživljava labudovu pesmu ove sezone, biće to extra mečProtiv Troickog baš i nije ličio na labuda... tim pre što Viktoru šljaka baš i nije jača strana. :)
anantaram Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 (edited) lendl 29 w. streak ovde pise 25 na pocetku 1986., i 29 racunajuci 4 pobede sa Mastersa 1985 Edited May 1, 2011 by anantaram
harper lee Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 (edited) ovde pise 25Nije mu upisan jedan manji turnir koji je trebalo da se igra u decembru a igran je u januaru. Ili tako nekako. Edited May 1, 2011 by harper lee
anantaram Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Nije mu upisan jedan manji turnir koji je trebalo da se igra u decembru a igran je u januaru. Ili tako nekako.Da, u pravu si. Ali, nije mali turni nego Masters koji se igrao Januara 1986. http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Le/I/Ivan-Lendl.aspx?t=pa&y=1985&m=s&e=0#
harper lee Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Da, u pravu si. Ali, nije mali turni nego Masters koji se igrao Januara 1986. http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Le/I/Ivan-Lendl.aspx?t=pa&y=1985&m=s&e=0# Mali Masters.
anantaram Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Mali Masters. S malim reketima. Ali, treba reći da se tad AO igrao krajem godine ( u stvari 1986. nije ni održan zbog pomeranja u Januar sledeće godine), tako da Lendlov streak ne uključuje ni jedan slem, dok Novak ima i to u streaku.
Jozef K. Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 trenutno 27nego...hate me baby one more time :P neki kralj je ovde rekao pre nekog vremena da su hejteri u niskom startu i da su kolena u opasnosti, sad ce jos morati i da se nose sa pauchinomidemo dalje, mali blam od turnira za zaborav, nije bio neki tenis, ali niz se nastavljaNeverovatno. Blam od turnira, nije bitan. Samo da bi se niz nastavio.
duda Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Neverovatno. Blam od turnira, nije bitan. Samo da bi se niz nastavio. pa sta je trebalo, da ne igra ovaj turnir ili sta ?ima gomila turnira iz serije 250, na nekima igra i sadasnji i bivsi br 1, ne vidim u cemu je problem ?
Afterburner Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Neverovatno. Blam od turnira, nije bitan. Samo da bi se niz nastavio. Neverovatno. Blam od proizvoljnog tumacenja nije bitan. Samo da bi se hejt nastavio.
Time Crisis Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Neverovatno. Blam od turnira, nije bitan. Samo da bi se niz nastavio.
anantaram Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Neverovatno. Blam od turnira, nije bitan. Samo da bi se niz nastavio. Nije samo streak. Alternativa je bila da odmah produži u Monte Karlo, da tamo crkne na besramno sporom terenu usput rizikujući da zadobije i koju povredu, i u finalu opet izgubi od Nadala, uzevši max 600 poena.
Jozef K. Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Nije samo streak. Alternativa je bila da odmah produži u Monte Karlo, da tamo crkne na besramno sporom terenu usput rizikujući da zadobije i koju povredu, i u finalu opet izgubi od Nadala, uzevši max 600 poena.Jasno je to. Nego sam pod dejstvom pića hteo da budem ciničan na račun nekih groupieja, samo što sam bio toliko dekoncentrisan da sam poptuno omanuo.Nole zasluženo titula, Srđan i Novak da iduće godine otmu još novca od državljana Srbije po sistemu uzmi od siromaha i daj bogatom, e da bi se qrčili da imamo turnir iz serije 500.
Timmy Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ne treba zanemarivati ni ovih 250 osvojenih poena. Lakse mu je bilo da osvoji ovaj turnir nego da u Madridu (ili u Monte Karlu) dodje do 1/4 finala za koje ce dobiti nesto oko 200 bodova, mozda cak i malo manje.Jedina greska je ova, cega je i sam svestan: Iskoristiću naredna dva dana da se odmorim i spremim za turnir u Madridu. Možda sam pogrešio što sam bio fokusiran na stvari van terena, ali nema veze. To je život. Važan je trofej.
Recommended Posts