aram Posted March 26 Posted March 26 Pa i izašao je ‘80 To je sa albuma “Gorim od želje da ubijem noć”, PGP izdao
kud u maglu Simoviću Posted March 26 Posted March 26 7 minutes ago, aram said: Pa i izašao je ‘80 To je sa albuma “Gorim od želje da ubijem noć”, PGP izdao slušo sam neki njen intervju, trebao je da izađe u maju ‘80 pa je bukvalno par dana pre nego što se pojavio u prodavnicama sve stopirano zbog trenutne situacije u maju pa se pojavio znatno kasnije nego što je planirano(kako nisam bio siguran kada se pojavio nisam hteo da lupam) kada se vratila iz usa imao sam prilike da je upoznam na nekoj promociji, delovala je kao lafčina sa obe noge na zemlji 2
gsb Posted March 26 Posted March 26 Two of a kind in a mistery of thrilling desire Where the stars have no name We'll collide, we'll embrace We're two of a kind Shining signs, sharing glances In the night Shall I be your song, blissful moment, or you'll betray this love of mine Once again? Will you ever regret gentle touch... We could have? We're two of a kind Shining signs, sharing glances In the night Will you be my wish, my consolation Is this song that I sing Just for you? Though we'll never admit There's just one name to fit We're two of a kind We'll pretend till the very... Very end... Pocivaj u miru kraljice. 2
aram Posted March 26 Posted March 26 @kums da, vrtelo se više pesama sa albuma na radiju još od ‘79. šteta je da nije izašlo bar malo ranije. 1
Lo Zingaro Posted March 26 Posted March 26 Uh, bio sam zaljubljen u nju 80ih. Mnogo mi je zao, premlada jbt. 3
adam Posted March 26 Posted March 26 Meni se uvek cinilo da se nije odmotala u skladu s talentom. Nesnadjena i bez razumevanja okoline. Steta. A Miki mi je omiljen. Zao mi bas. 6
April Posted March 26 Posted March 26 Uvek sam je smatrao prehajpovanom, ali postoji x ozbiljnih muzičara koji su je jako rešpektovali. Svi pričaju o sjajnom prvom albumu koji je unakazio PGP jako lošim rezanjem, nešto kao što je Suzy zauvek uništio prvi album Azre, na isti način. Krle iz Generacije i danas tvrdi da je ploča zvučala sasvim drugačije, Ipe je svirao bubanj, a takođe skoro preminuli Cajger bas, znači jedna od najboljih ekipa koja se mogla skupiti u Beogradu u to vreme, tako da poređenja sa Blondi nisu baš bez osnova. Nisam voleo ni Princezu, ni njenu elektropop fazu, ali mi je album sa Darkom Kraljićem pun pogodak. Moj lični favorit je Prvi sneg sa odličnog drugog albuma Dr Spire, u najboljem maniru Cocteau Twins: Na ovom snimku se pojavljuje Koja, ali bas je svirao Peđa Pastorius. Za utehu ostaje što sam pe 25 godina video Slađanine sise dok se presvlačila u butiku Distante. Neumesno je u ovom trenutku, ali praštajte, sifoni su joj bili čisti rock'n'roll. 8 1
John Coltrane Posted March 26 Posted March 26 (edited) Muzika iz Nacionalne klase RIP https://youtu.be/sUF5nlqXbo4?si=4uDjIz3l58RIRPyU Edited March 26 by John Coltrane 3
Eleniko Posted March 26 Posted March 26 ništa nije moglo unakaziti prvi album azre pogotovo ne suzy koji sa tom pločom nema veze već jugoton. nebitno. odrastao sam u soliterima na banjici i prvi komšija je bio onaj bilder iz spota za miki miki. izlapeo sam, zaboravio sam mu nadimak neko vreme je opsluživao slađanu u pauzi njenih veza. jebiga nisam video slađanine sise ali to što je on pričao o slađani svojim mlađim komšijama tada bilo je premasno, toliko da nam je svima bila erotska fiksacija. 1 1
goofs Posted March 26 Posted March 26 Žena je umrla, ljudima je žao, nekima je značila i odrasli su uz njenu muziku... ...meanwhile Eleniko - "mlatio sam majmuna na njene slike". Čoveče, ako je to najbolje što imaš da kažeš možda da prekočiš sledeći put. 3 4
dragance Posted March 26 Posted March 26 2 minutes ago, goofs said: Žena je umrla, ljudima je žao, nekima je značila i odrasli su uz njenu muziku... ...meanwhile Eleniko - "mlatio sam majmuna na njene slike". Čoveče, ako je to najbolje što imaš da kažeš možda da prekočiš sledeći put. Zašto? Žena je bila i ostala seks simbol cele ex Yu. Sačuvajmo lepa sećanja na nju. 2 1
Eleniko Posted March 26 Posted March 26 4 minutes ago, goofs said: Žena je umrla, ljudima je žao, nekima je značila i odrasli su uz njenu muziku... ...meanwhile Eleniko - "mlatio sam majmuna na njene slike". Čoveče, ako je to najbolje što imaš da kažeš možda da prekočiš sledeći put. promašio si temu, krenuo si da projektuješ sa toksičnog dela foruma...pogotovo što ništa nisam napisao što nije tačno niti neumesno - ne samo za mene nego i za druge forumaše. čak šta više nisam pomenuo ništa od stvari koje znam o njoj a koje bi nekome mogle srušiti idiličnu sliku o pokojnici, jer niti je trenutak niti je bitno.
Recommended Posts