Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

Ivan Tasovac (55), direktor Beogradske filharmonije, preminuo je večeras u svom domu u Beogradu oko 21 sat, nakon što mu je iznenada pozlilo, potvrđeno je za Nova.rs.

Bio je direktor Beogradske filharmonije od 23. marta 2001-2013. godine. Početkom 2014. na konkursu za novog direktora jednoglasno je izabran kao najbolji kandidat za ovu poziciju.

Tasovac je bio ministar kulture od 2013. do 2016. godine.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

7 minutes ago, mraki said:

Nisam znao za malo dete. Tužno što će ga mnogi (uključujući i mene) ipak pamtiti po političkom delovanju zadnjih godina.

Sam pao, sam se ubio 

• +1 1
Nisam znao za malo dete. Tužno što će ga mnogi (uključujući i mene) ipak pamtiti po političkom delovanju zadnjih godina.
Nije tužno, sam je to odabrao.
Dovoljno je pametan da je znao šta radi.

... Shiit has hit the fan

i tasovac i radojičić su to uradili zbog višeg cilja, jedan zbog zgrade filharmonije, ovaj drugi zbog tiršove 2

sad, da li je vredno toga. obojica su mislili da jeste

• +1 1
  • Haha 2
  • -1 1
i tasovac i radojičić su to uradili zbog višeg cilja, jedan zbog zgrade filharmonije, ovaj drugi zbog tiršove 2

Ne bih baš izjednačavao.
Tasovac je već za vreme mandata skretao ozbiljne pare iz budžeta u svoj pet project.
Koji nije zgrada filharmonije.

Za Radojičića nisaam čuo nešto takvo.
Što ga ne skida sa šitliste.

... Shiit has hit the fan

• Hvala 1

tasovac je ušao u kolo da digne zgradu bg filharmonije

gde je, i koju lovu, i da li je skretao ne znam niti sam napisao. pisao sam o njegovom ulasku u sns

• +1 1

On je uživao u tom kenjanju po svima sa druge strane barikade po Hit tvitovima, čak i kad je otišao sa funkcije, dr čičić makar ćuti i samo ponekad se pravi glup i naivan.

Sori, nije mi žao jbg. Loš sam hrišćanin. Ne bih mu nikad poželio ništa loše ali nemam baš ni sažaljenja za svakoga.

• +1 4
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

Slažem se dobrim delom, s tim što su obojica znali da će dobro proći u toj priči, jebiga.

Neki referentni nivo govnarstva u politici(izgleda da se ljudi totalno pogube u dnevnopolitičkim igrama i prestanu biti svesni nekih stvari) bi trebalo da bude daleko iznad ove dve osobe, pa makar one bile i SNS. 

Tako da, Ivane, počivaj u miru.