Milosh76 Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Ivan Tasovac (55), direktor Beogradske filharmonije, preminuo je večeras u svom domu u Beogradu oko 21 sat, nakon što mu je iznenada pozlilo, potvrđeno je za Nova.rs. Bio je direktor Beogradske filharmonije od 23. marta 2001-2013. godine. Početkom 2014. na konkursu za novog direktora jednoglasno je izabran kao najbolji kandidat za ovu poziciju. Tasovac je bio ministar kulture od 2013. do 2016. godine. Link to comment
wayfaring stranger Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Podjednako tuzno, sto je iza sebe ostavio dete koje jos nema dve godine. Link to comment
mraki Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Nisam znao za malo dete. Tužno što će ga mnogi (uključujući i mene) ipak pamtiti po političkom delovanju zadnjih godina. 4 Link to comment
copkillah Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 7 minutes ago, mraki said: Nisam znao za malo dete. Tužno što će ga mnogi (uključujući i mene) ipak pamtiti po političkom delovanju zadnjih godina. Sam pao, sam se ubio 1 Link to comment
Frank Pembleton Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Nisam znao za malo dete. Tužno što će ga mnogi (uključujući i mene) ipak pamtiti po političkom delovanju zadnjih godina.Nije tužno, sam je to odabrao.Dovoljno je pametan da je znao šta radi. ... Shiit has hit the fan Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 i tasovac i radojičić su to uradili zbog višeg cilja, jedan zbog zgrade filharmonije, ovaj drugi zbog tiršove 2 sad, da li je vredno toga. obojica su mislili da jeste 1 2 1 Link to comment
Popular Post Jimmy Kowalski Posted September 29, 2021 Popular Post Share Posted September 29, 2021 Ne ponasaju se svi isto. Neko ce se ogrebati za funkciju ali ce se makar ponasati generalno pristojno. Tasovac se ponasao dzukacki. Nije bas bio Zekic fazon, ali nije ni bio mnogo bolji.. 10 Link to comment
Frank Pembleton Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 i tasovac i radojičić su to uradili zbog višeg cilja, jedan zbog zgrade filharmonije, ovaj drugi zbog tiršove 2 sad, da li je vredno toga. obojica su mislili da jesteNe bih baš izjednačavao.Tasovac je već za vreme mandata skretao ozbiljne pare iz budžeta u svoj pet project.Koji nije zgrada filharmonije. Za Radojičića nisaam čuo nešto takvo.Što ga ne skida sa šitliste. ... Shiit has hit the fan 1 Link to comment
goofs Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Sta je Tasovcu bio pet project? Link to comment
Frank Pembleton Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Fondacija[emoji769] a posle još po nešto u formi "filharmonije u senci", naravno naklaćene na budžet.... Shiit has hit the fan Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 tasovac je ušao u kolo da digne zgradu bg filharmonije gde je, i koju lovu, i da li je skretao ne znam niti sam napisao. pisao sam o njegovom ulasku u sns 1 Link to comment
James Marshall Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 On je uživao u tom kenjanju po svima sa druge strane barikade po Hit tvitovima, čak i kad je otišao sa funkcije, dr čičić makar ćuti i samo ponekad se pravi glup i naivan. Sori, nije mi žao jbg. Loš sam hrišćanin. Ne bih mu nikad poželio ništa loše ali nemam baš ni sažaljenja za svakoga. 4 Link to comment
Milošica Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: i tasovac i radojičić su to uradili zbog višeg cilja, jedan zbog zgrade filharmonije, ovaj drugi zbog tiršove 2 sad, da li je vredno toga. obojica su mislili da jeste Slažem se dobrim delom, s tim što su obojica znali da će dobro proći u toj priči, jebiga. Neki referentni nivo govnarstva u politici(izgleda da se ljudi totalno pogube u dnevnopolitičkim igrama i prestanu biti svesni nekih stvari) bi trebalo da bude daleko iznad ove dve osobe, pa makar one bile i SNS. Tako da, Ivane, počivaj u miru. Link to comment
zmanic Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Sećam ga se po glamuroznom koncertu za obnovu nekog izgorelog splava (sa BG Sindikatom i Blek Pantersima) i po pokisloj friziri pored Putina. Mlad otišao, šteta. Link to comment
msv Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Intervju iz januara 2012. (Vreme) Ličnost godine - Ivan Tasovac: Sa zadovoljstvom prihvatam ulogu Foresta Gampa srpske kulture Link to comment
Recommended Posts