September 9, 20213 yr Uh... dijagonalno pročitah tvoju poruku i pomislih da je... Nemo' me presecaš. Bunuševac je maločas pomenut na Umetnosti, RIP.
September 9, 20213 yr Kosta Bunusevac i Koja su imali zajednicki projekat. Kosta jeste slikar, ali je red da ga pomenmno i ovde.
September 9, 20213 yr 56 minutes ago, wayfaring stranger said: Kosta jeste slikar, ali je red da ga pomenemo i ovde. Slažem se. Plus ona dva neverovatna snimka sa Rexom.
September 17, 20213 yr Sad video. Zatekli se u jednom studiju nekih par sati i malo pricali - gospodin covek, a opet delovao kao da ima i mracnu stranu. Iznenadila me podrska Vucicu. RIP
September 17, 20213 yr 17 minutes ago, Caligula said: Iznenadila me podrska Vucicu. Zaista nebitno. R.I.P. BTW. Što naši novinari numeju da broje. Ako je neko rođen 8. novembra 1938. a umro sada, umro je u 83. a ne 82. godini. Edited September 17, 20213 yr by Indy
September 29, 20213 yr Ne znam da li je pravo mesto da stavim https://www.blic.rs/sudbine/umro-ivan-tasovac/yy0ydq8