Jump to content
IGNORED

Automobili na elektricni pogon

hazard

Recommended Posts

Posted

Sinoc u nekom MB elektricnom

Previse fleshi za mene sa svetlima unitra, sedista te masiraju :wub:

Screenshot_2023-12-17-13-20-49-97_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg

Posted
3 minutes ago, SNARC said:

..i mojih ociju.

Slaze ti se boja uz avatar :rolleyes:

Posted

"Očajna vizuelna rešenja" - novinarstvo u Srbalja.

Multipla je, ako se izuzmu luksuzna vozila i sportski automobili, poslednji evropski klasik, dizajnerski dragulj.

• +1 3
Posted

od sledeće godine kreće proizvodnja električne pande u kg, videćemo na šta će to ličiti, možda slično ovom dizajnu

https://www.b92.net/news/pics/2023/12/14/1074116494657b16418b068772219506_v4_big.jpg

• +1 1
Posted
8 minutes ago, gone fishing said:

od sledeće godine kreće proizvodnja električne pande u kg, videćemo na šta će to ličiti, možda slično ovom dizajnu

https://www.b92.net/news/pics/2023/12/14/1074116494657b16418b068772219506_v4_big.jpg

Nema muda FIAT da izbaci takav dizajn, bice nesto na pola puta. Daj boze, da gresim.

Posted

video sam samo deo dizajna, ali ne liči ni na jedan od ova dva

Posted
17 minutes ago, Lancia said:

Nema muda FIAT da izbaci takav dizajn, bice nesto na pola puta. Daj boze, da gresim.

Na ovom je linku previše sličnosti sa C3: bojenje krova, završetak krova, dve linije na zadnjem stubu...

• +1 2
Posted (edited)
14 minutes ago, Braća Strugacki said:

video sam samo deo dizajna, ali ne liči ni na jedan od ova dva

Bolje ili gore?¿

7 minutes ago, Ras said:

Na ovom je linku previše sličnosti sa C3: bojenje krova, završetak krova, dve linije na zadnjem stubu...

Da, ovo je neki mutant, taj koji je radio se poneo time da C3 i Panda dele platformu. Meni je onaj gore sto ga okacio Gone Fishing skroz super, ako bi bila OK cena, cak bih ga i pazario.

Edited by Lancia
  • +1 1
Posted

stvarno ne znam da li je bolje ili gore, X dizajn ratkapni, prednji deo nekako tup, meni je bilo bezveze

• +1 1
Posted

Jel ste videli novo elektricno cedo koje ce Rusi sami da prave od pocetka do kraja?

Posted
On 21. 12. 2023. at 10:10, Lancia said:

9 minutes ago, Shan Jan said:

Jel ste videli novo elektricno cedo koje ce Rusi sami da prave od pocetka do kraja?

Nikad viđeno :tongue: