Jump to content
IGNORED

Automobili na elektricni pogon

hazard

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Vapad said:

kupiti polovni električni autić za kuća-posao-kuća, i onda u toku nedelje skrckaš 200-300-400 km

To. Za nekoga ko npr radi u BG kapitalna investicija bi bila kuća u blizini sa Teslinim panelima i baterijom (ili slična paralela) u kombinaciji sa električnim automobilom ili bar phev modelom. Ušteda na gorivu i struji verujem da bi se brzo pokazala a sve ukupno (kuća sređena na maks: gas, toplotna pumpa, izolacija, stolarija + paneli i sistem + nov auto) koštalo bi kao stan 50-100 kvadrata u BG.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Presladak je prvi elektricni Jeep:

222872-jeep%20e.jpg

jeep%20e%2011.jpg

• +1 1
  • 1 month later...
Posted

Da ne trazim detalje, je li bar dva puta duzi od orginalnog?

Posted
38 minutes ago, jms_uk said:

Da ne trazim detalje, je li bar dva puta duzi od orginalnog?

4,27 to je vec pristojan auto.

Posted

Ovo bi moglo na vise topica ovog foruma

Screenshot_20220412-221205.png

• +1 1
  • Haha 4
  • Tužno 1
Posted

Romantika uz generator koji puni Teslu.

Posted
On 10.2.2022. at 10:35, desboj said:

To. Za nekoga ko npr radi u BG kapitalna investicija bi bila kuća u blizini sa Teslinim panelima i baterijom (ili slična paralela) u kombinaciji sa električnim automobilom ili bar phev modelom. Ušteda na gorivu i struji verujem da bi se brzo pokazala a sve ukupno (kuća sređena na maks: gas, toplotna pumpa, izolacija, stolarija + paneli i sistem + nov auto) koštalo bi kao stan 50-100 kvadrata u BG.

Kupis kola a onda moras i kucu, solarne panele itd itd. Da nije malo skupo samo za kola?

Posted
10 hours ago, borris_ said:

Ovo bi moglo na vise topica ovog foruma

Screenshot_20220412-221205.png

U jednoj fotki sve lepo prikazano. zelena energija do tokija!

Posted
1 hour ago, borris_ said:

Kupis kola a onda moras i kucu, solarne panele itd itd. Da nije malo skupo samo za kola?

Samo za auto jeste. Za nekog finansijski potkovanog ko ulazi u priču stambenog zbrinjavanja porodice je možda super računica.

Posted

Nece tog biti kod nas, pogotovo ne po toj ceni... :(

Posted
7 hours ago, Ras said:

Hyndai Ioniq 5

Mene je to sranje zamalo udarilo kad sam prelazio ulicu (van pesackog ali u zoni gde se mesaju pesaci, biciklisiti i auti).

Ne cuje se a ima boju asfalta. Uzas...

• +1 1
  • Haha 1
Posted
4 hours ago, bags said:

Mene je to sranje zamalo udarilo kad sam prelazio ulicu (van pesackog ali u zoni gde se mesaju pesaci, biciklisiti i auti).

Ne cuje se a ima boju asfalta. Uzas...

To je valjda jedini auto koji na slici izgleda bolje nego uzivo. Pazario ga jedan ovde kod mene, mozda zato sto je i sav beo, bas me razocaralo vidjeno. Ne znam kako izgleda kad se sedne unutra.