Desmond Bojčinski Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 5 hours ago, Vapad said: kupiti polovni električni autić za kuća-posao-kuća, i onda u toku nedelje skrckaš 200-300-400 km To. Za nekoga ko npr radi u BG kapitalna investicija bi bila kuća u blizini sa Teslinim panelima i baterijom (ili slična paralela) u kombinaciji sa električnim automobilom ili bar phev modelom. Ušteda na gorivu i struji verujem da bi se brzo pokazala a sve ukupno (kuća sređena na maks: gas, toplotna pumpa, izolacija, stolarija + paneli i sistem + nov auto) koštalo bi kao stan 50-100 kvadrata u BG.
jms_uk Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Da ne trazim detalje, je li bar dva puta duzi od orginalnog?
Lancia Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 38 minutes ago, jms_uk said: Da ne trazim detalje, je li bar dva puta duzi od orginalnog? 4,27 to je vec pristojan auto.
borris_ Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 On 10.2.2022. at 10:35, desboj said: To. Za nekoga ko npr radi u BG kapitalna investicija bi bila kuća u blizini sa Teslinim panelima i baterijom (ili slična paralela) u kombinaciji sa električnim automobilom ili bar phev modelom. Ušteda na gorivu i struji verujem da bi se brzo pokazala a sve ukupno (kuća sređena na maks: gas, toplotna pumpa, izolacija, stolarija + paneli i sistem + nov auto) koštalo bi kao stan 50-100 kvadrata u BG. Kupis kola a onda moras i kucu, solarne panele itd itd. Da nije malo skupo samo za kola?
Filozof manijak Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 10 hours ago, borris_ said: Ovo bi moglo na vise topica ovog foruma U jednoj fotki sve lepo prikazano. zelena energija do tokija!
Desmond Bojčinski Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 1 hour ago, borris_ said: Kupis kola a onda moras i kucu, solarne panele itd itd. Da nije malo skupo samo za kola? Samo za auto jeste. Za nekog finansijski potkovanog ko ulazi u priču stambenog zbrinjavanja porodice je možda super računica.
Ras Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Gužva u e krosover segmentu. Pored Tesle Y, VW ID4, KIA EV6, Hyndai Ioniq 5, Subarua, .... evo i Toyote lako pamtljivog imena bZ4X: https://www.toyota.com/bz4x/
radisa Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Nece tog biti kod nas, pogotovo ne po toj ceni... :(
bags Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 7 hours ago, Ras said: Hyndai Ioniq 5 Mene je to sranje zamalo udarilo kad sam prelazio ulicu (van pesackog ali u zoni gde se mesaju pesaci, biciklisiti i auti). Ne cuje se a ima boju asfalta. Uzas... 1 1
Lancia Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 4 hours ago, bags said: Mene je to sranje zamalo udarilo kad sam prelazio ulicu (van pesackog ali u zoni gde se mesaju pesaci, biciklisiti i auti). Ne cuje se a ima boju asfalta. Uzas... To je valjda jedini auto koji na slici izgleda bolje nego uzivo. Pazario ga jedan ovde kod mene, mozda zato sto je i sav beo, bas me razocaralo vidjeno. Ne znam kako izgleda kad se sedne unutra.
Recommended Posts