Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Ko u bozijoj basti

Posted

Jer probao neko ovo?

Sramim se priznati, ali mene bucica od 32 kg sasvim lepo radi u ovoj vjezbi :blush:

Posted

Au lebe mekani, ovo je odlicno za core i ledja, jer njima balansiras nesimetrican teg, ali...cenim da se dosta lako izgubi kontrola, pa onda ne vezbas misice nego se krivis, a ono, bolje si pucati u nogu nego to

Posted

Zato i jeste odlicna vezba, sto moras da stegnes ceo struk kao manijak da se ne bi krivio

Posted

ne kapiram, sve te neke specijalne vezbe radis a jedan si od slabijih ljudi koje znam

Posted (edited)

I ne seri debeli, kad malo bolje razmislim tesko mogu da se setim funkcionalnije vezbe od ove za zivot van teretane. Mislim, svaka cast regularnom barbell deadliftu, ne trba trositi reci o tome koliko je to dobra vezba, ali kad ces u RL da podizes nesto potpuno simetricno, savrseno izbalansirano, sa idealnim hvatom i sa 20 cm visine?

Edited by Milogled Bluff
Posted

ja u rl i ne dizem tesko. zato postoje, pazi sad, nova rec, fizikalci, kojim platim da to za mene rade.

Posted
2 hours ago, Milogled Bluff said:

Jer probao neko ovo?

Sramim se priznati, ali mene bucica od 32 kg sasvim lepo radi u ovoj vjezbi :blush:

mnogo lakse i lepse sa girjom,tj kettlebel.Rucka ti taman da tu neku visinu da ne moras da se krivis.Radio umesto klasicnog mrtvaka.

Posted
3 hours ago, askeladden said:

mnogo lakse i lepse sa girjom,tj kettlebel.Rucka ti taman da tu neku visinu da ne moras da se krivis.Radio umesto klasicnog mrtvaka.

Pusti ti bildere ne znaju oni sta je to.

Posted (edited)
6 hours ago, askeladden said:

Cekaj, a kakve veze ima visina sa krivljenjem? Bucica ti daje veci range of motion od girije, sve ostalo je isto. Kao deficit dedlift vs regularan dedlift.

Btw, s kojom girijom si radio? 32-ojkom?

Edited by Milogled Bluff
Posted

Recimo ako imas metar i zilet ili kratke noge u odnosu na torzo,onda i moze.Pogledaj snimak kako kada lakat prodje koleno,gubi se torakalna ekstenzija,plus krivljenje i eto lepe sanse za posetu kostolomcu i kupovine MD Joint.

Radio sa 24.32 koristio za farmers walk.Kilav sam.Elem,dobra vezba.Na traku poneses medecinku ili teg i hodas uzbrdo sa jednim tegom u ruci.Ledja,ruke..Puls za par min. 

Posted

Dobro, ovaj lik na klipu ne radi bas najpravilnije, to stoji

Posted

a sad ozbiljno, u cemu je fora pa se lozis na te asimetricne i potencijalno opasne vezbe?

nemoj mi samo o realnim situacijama gde se nesto dize, posto obojca znamo da si o takvima eventualno slusao iz prica.