Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, goofs said:

Drogiraši, koje marke suplemente koristite? Ja imam neki Twinlab whey, a izabrao sam ga jer je bio jedan od dva u dućanu pored kuće, a više volim narandžastu od zelene boje :fantom:

Ništa od toga, ionako jedem previše jaku hranu sa puno proteina, ali zato uzimam dosta vitamina; 1 Centrum, par kapi Vigantola, B complex i 2 Pilule Joint MD-a dnevno. :thumbsup:

Posted

E taj Joint MD.Pomaze li cemu?Uzimam riblje ulje i kapsulu ZMA pred spavanje ,nekada E vit.tabletu.Stvarno mi se cini da od ZMA bolje spavam.Imam vise snova i to je cini mi se uobicajeni efekat.Od kad radim cucnjeve i off danima rimsku klupu,onda podizanje kukova i balans tablu, koleno me uopste ne boli.

Posted
2 minutes ago, askeladden said:

E taj Joint MD.Pomaze li cemu?Uzimam riblje ulje i kapsulu ZMA pred spavanje ,nekada E vit.tabletu.Stvarno mi se cini da od ZMA bolje spavam.Imam vise snova i to je cini mi se uobicajeni efekat.Od kad radim cucnjeve i off danima rimsku klupu,onda podizanje kukova i balans tablu, koleno me uopste ne boli.

Pomaže mnogo, pisao sam već na jednoj drugoj temi pre par meseci. Imao sam išijakluk, probleme sa kičmom i ledjima, posle jedno mesec dana uzimanja, kao da nikad nisam imao.

Posted

Na početku je bitno da redovno uzimaš uz obroke po dve ujutro i uveče, a posle tri nedelje se prelazi na režim od jedne ujutro i jedne uveče. Da kucnem u drvo, so far so good... 

Posted

Koi ste geevi, piete suplemente

Posted
1 hour ago, Milogled Bluff said:

Koi ste geevi, piete suplemente

+1

Posted

Pa da. Umesto samo pivo i rakiju. Pivo je za masu, rakija za definiciju i vozi

Posted

ja nisam znao da to sad ima i po kafićima. danas bio u nekoj kafani na nb. tamo dijagonalno od fdu. chocolate whey plus borovnica. 

Posted

Imas u protein baru da narucis palacinke sa whey-em...

ima i u ns restoran

Posted

nemojte biti toliko mačo. Tj MACHO kako mile voli reć, nego dajte neke recepte za kolače s kozjom surutkom :lol:

Posted
6 hours ago, nisam ja said:

nemojte biti toliko mačo. Tj MACHO kako mile voli reć, nego dajte neke recepte za kolače s kozjom surutkom :lol:

pa uzmi rikotu, to ti usirena surutka i od toga pravi kolace kao sto bi sa filadelfijom ili svapskim sirom.