Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted
On 3/23/2018 at 1:12 PM, MayDay said:

Ja lupetam. Ona mi je rekla za menstruaciju, a ja sam to prezupčila i povezala sa hormonima jer kad mi počne ciklus telo mi zadržava vodu i mislila sam da je od estrogena. 

Estrogen je najviši u vreme ovulacije pa ako ne dođe do oplodnje jajne ćelije opadne propast i dobije se menstruacija. Tad može testosteron malo da bude viši i generalno smo nadrkane i ljute kad dobijemo a bes daje snagu et voila. 

Posted (edited)

Estrogen je najvisi pred ovulaciju a onda naglo pada, bez obzira na oplodnju. Testosteron je oko ovulacije malo visi nego inace. Poslije ovulacije raste progesteron koji opada ako ne dodje do trudnoce i onda pocinje menstruacija.

Edited by Paul Gompitz
Posted

Juče sam se osećala slabije nego tih dana kada sam imala menstruaciju, ali sam usled treninga imala puno eksplozivnije izbačaje. Divan osećaj kad osećaš koliko je lakše nego dan pre i tako svaki dan.

Danas opet mrtvak i ravni benč. To je lep dan. Ružan dan je onaj drugi naizmenični kad je kosi benč i čučnjevi.

Posted

Koliko korisnih informacija na za to odgovarajucem topiku :fantom:

Posted

Kolko danas nisam ja ima masti u procentima?

Posted (edited)

Ne znam za njega, ali znam da se moje mere u promilima :fantom:

(a pritom ne mislim na promile alkohola u krvi)

Edited by Milogled Bluff
Posted

Tebi je lasno, ti si ceo glava 

Posted

Ma nemoj? A u krvnim sudovima u mozgu ne moze biti masti, a?

• 4 weeks later...
Posted

Drogiraši, koje marke suplemente koristite? Ja imam neki Twinlab whey, a izabrao sam ga jer je bio jedan od dva u dućanu pored kuće, a više volim narandžastu od zelene boje :fantom:

Posted

ja sam opet počeo pit posle treninga. Notirati da treniram 2x nedeljno. Trener smućka nešto za 100 kinti. Mada štuca mu nabavka pa svaki 3., 4. put nema.

Posted

Posle treninga ubacim zaledjenu bananu,malo kikiriki putera,protein od graska(najjeftiniji a nije los),malo mleka i vode,plus neke bobice zaledjene i ko Bog.Ostalim danima samo ako nisam ubacio dovoljno hranom.Prvi put u zivotu mi se vidi napredak u tezinama.5×5 program je super,samo trazi odmoran organizam.Ako sam mrtav umoran,odradim kardio i neke vezbe za jezgro.

Posted

Ja isto smutim posle treninga whey i bananu u mlekce, i to je to, lepo je i sladunjavo. Probao kreatin par puta, al' ne ide, ostalo nista.