Milogled Bluff Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 20 hours ago, nisam ja said: moram reći treneru Imas licnog trenera?! Nije, znaci, Moca jedini hormosesualac ovde
nisam ja Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 moća i ja guzičari <3 nije baš lični trener, ali tako mu frcera sala za vežbanje. Ima nekih 50ak treninga ispisanih po sali pa ti on samo pravi redosled. I dalje me to čudo košta 20e mesečno, a mislim da pravi lični treneri to naplaćuji mnogo više.
stajebrebilo Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Licni trener sa planom ishrane od 60e navise... onlajn varijanta a nadje se i uzivo...Ako je selebriti varijanta brojka ima 3 cifre:-)Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
InvisibleLight Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 17 hours ago, darling said: kacite se, kacite se evo ja cu prva da se okacim najvidljiviji rezultat mog vezbanja
ToniAdams Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 1 hour ago, vookela said: Licni trener sa planom ishrane od 60e navise... onlajn varijanta a nadje se i uzivo... Ako je selebriti varijanta brojka ima 3 cifre :-) Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока Wtf je selebrti varijanta? Daj primer. @invizibl - seksi
stajebrebilo Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Wtf je selebrti varijanta? Daj primer. @invizibl - seksi 1 na 1 u fensi teretani sa fensi licnim trenerom, fotke za instagram... Tako nestoПослато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
Have_Fun Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 I shit u not, znam ljude koji placaju te trenere 15.000din!!!3x nedeljno, po 1hI kao.. vrh je.. cesto se proverava kilaza, pa obim ruku, nogu, struka.. pa se kao prati napredak, tra la laPa jbt, i ja znam tu foru.. uzmem onu metar traku, pa te malo zategnem vise, pa kao napredujes.. pa posle vikenda ti popustim i kritikujem kako ne pazis, piješ pivo, jedes girose i ostalo i tako u krugA šuške padajuJebote 15000 din za 1 coveka.. 3x nedeljno po 1hKud nisam otisao za prsnl trenereSent from my Redmi 3 using Tapatalk
darling Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 (edited) 5 hours ago, InvisibleLight said: evo ja cu prva da se okacim najvidljiviji rezultat mog vezbanja Hide contents to! udarnicke znacke meni od pre par meseci odlikovan i levi kaziprst. Edited January 31, 2018 by darling
ToniAdams Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 2 hours ago, vookela said: 1 na 1 u fensi teretani sa fensi licnim trenerom, fotke za instagram... Tako nesto Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока Ma mislio sam da postoje selebrti treneri i trenerke pa reko wtf, ono kao platim pa me trenira dulo vujošević.
Zli Gli Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Ja uzeo da treniram jednog lika, napao me bukvalno i nije hteo da odustane. Kaze ide u Sloveniju da zivi za mesec dva i da ga malo kao naucim, hteo bas mene... Prvo sam mu rekao da se ne bavim time i da dodje da treniramo zajedno ali posto je insistirao a ja se izuo u kladionici na jebeni Australian Open, morao sam da prihvatim Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Duci Simonovic Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Al hteo je samo mene, sta kosta da kosta, ne pita...hoce zlog i nikoga drugog, dobar stas se na daleko poznaje
James Marshall Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Može brat Gli da radi i kao lajf kouč, ima i to iskustvo "kako ne treba" sa Australian Opena, ne uči on njega samo čučnjeve i pres.
Recommended Posts