Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

Ja sam mislio da govoris o odbijanju lopte o zid. Ovaj pokret mu dodje nesto kao pullover, sto je, kako sam naziv kaze, pull vezba barem koliko i push. Kako god, to je balisticki, eksplozivan pokret, a ne vezba snage. Definitivno ti treba neka klasicna, spora push vezba, a sklekovi svakako predstavljaju jedan od najboljih izbora.

Edited by Milogled Bluff

• Replies 8.3k
  • Views 607.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

Ja sam mislio da govoris o odbijanju lopte o zid. Ovaj pokret mu dodje nesto kao pullover, sto je, kako sam naziv kaze, pull vezba barem koliko i push. Kako god, to je balisticki, eksplozivan pokret, a ne vezba snage. Definitivno ti treba neka klasicna, spora push vezba, a sklekovi svakako predstavljaju jedan od najboljih izbora.

taj rad, pulover.

cak razlog vise da ubaci sklekove, i time je odlicno pokrio grudni kos i dobar deo gornjeg dela tela.

Edited by ToniAdams

njenu sliku jebote!!!

Nisam vid'o bold :isuse:

Trenerkica je u pdf-u

A ovo je sa Fejsa sto kazu za ovu medicinsku slam vezbu

ball.jpg

Moj trener lepsi :P

Moj trener lepsi :P

E, ne vazi se, ova mi je dodeljena po sluzbenoj duznosti.  :D

Ne valja ovaj PDF, ne vidi joj se definicija. A da je ti lepo i krišom uslikaš na sledećem treningu?

:D

Najjaci sam. U mojoj teretani po sluzbenoj duznosti dodeljuju ovu:

1512137_1487907894807025_114029327873959

Ne zezam se. Radi naravno i kao personalni trener, a drzi i neke grupne treninge za zene. 

PS. Ova preporucena dijeta mi bas prija (mozda zato sto je ovde leto). Skinuo sam nesto preko 2kg od pocetka januara (NB - to je naravno pre nego sto sam poceo s dijetom, ali sam dosta/relativno/nesto malo kao pazio)... sto je kap u moru, ali ipak. Otprilike je ovo dan- dorucak cerealije sa (polu)obranim mlekom, ili kuskus sa rendanom jabukom plus kis. mlekom; prva uzina vocka (obicno banana); rucak sendvic sa puno zelenisa i nekim proteinima zivotinjskog porekla (omiljen mi je dimljeni losos); druga uzina nekoliko badema/lesnika ili sl.; vecera obicno velika salata (dodam sir kao npr. rikota cisto da ne bude gladno). Za pice voda (sto vise)... a uvece zeleni caj. Nije bas skroz low carb, ali ja sam carb adikt i verovatno bih pregrizao nekog prolaznika (ili pre zgodnu prolaznicu) ako bih se doveo do preteranog carb-izgladnjivanja. Plus kad me uhvate bas zesci munchies, zgrabim parce-dva sira (sto bismo mi rekli kackavalja).

ju pa to ti je bas malo hrane(kalorija)..i ne budes gladan?

da,mozda zato jer je leto..

i ne da nije low carb nego nije..mozda je low u procesuiranoj hrani/seceru i low kalorija ali low carb nije nikako

Edited by ivy

Najjaci sam. U mojoj teretani po sluzbenoj duznosti dodeljuju ovu:

Opasna definicija. Je l te bije ako ne radiš pravilno?

ju pa to ti je bas malo hrane(kalorija)..i ne budes gladan?

da,mozda zato jer je leto..

Budem malo... Kad ozbiljnije ogladnim, odem na spavanje. :D

@Aion, wow!!!

Opasna definicija. Je l te bije ako ne radiš pravilno?

Veoma je prijatna kao osoba, a i iz par treninga koje sam gledao, rekao bih da je i vema strucna. Retko radi u prepodnevnoj smeni, kad ja vezbam. Zapravo ne bih ni provalio da se radi o profi ligi, jer stalno dolazi u sirokim trenerkama, da nisu okacili njen poster u teretani.

Edited by Aion

Naravno da je veoma strucna kad onako izgleda, ono su godine mukotrpnog treninga :) Salim se ja malo.

Meni pomazu dva trenera. Jedan je sredovecan, veoma well-read osoba i njega vise volim. Drugi je mladji od mene, malo je pritup, ali je dobricina. Jos ovaj mladi ima neke ogromne bicepse. Sigurno preko 65cm u obimu. Scary.

Nego, je l istina da je za fitness dobro, da kardio (u mom slucaju oko pola sata nordijskog skijanja) uradim i posle treninga sa tegovima i spravama? Kao da se tada bolje trose kalorije?

Edited by MayDay

Jeste. Kardio pre treninga se uglavnom radi da bi se ljudi zagrejali, problem je što umeju da se premore i onda nemaju snage za pun trening. Ako trčiš posle, udri dok ne crkneš.

edit: ček, kako misliš "i posle", i pre i posle bi trčala?

Edited by goofs