Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

Uh sto bih ja voleo svinjski vrat... ne da jedem, nego za sebe. Cenim da je super asset u npr. dzudou.

• Replies 8.3k
  • Views 609.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

pa meni je skinny fat bas suprotno od zategnutosti, tu je sve 'meskasto' (nemam bolji izraz :D. pricam 'na oko', ne 'na dodir'). skinnny fat je sve samo ne zategnuto :).npr ona devojka sa prethodne strane - je l' ona 'zategnuta' ili 'izdefinisana' (meni je zategnuta)?
jesi ti citala sta sam ja odgovorila sejlorki :)sto mene sad ispitujes, ja mrzim skinny fat.
šta je sada pa skinny fat boba li mu
kejt mos, recimo.
lose proporcije i stubaste noge ostale
matilda!samo da ovekovecim.edit > pa sta predlazes, testeru?

Edited by gagorder

šta je sada pa skinny fat boba li mu
tanka zena koja ima slaninu.

gagorder, ta druga recenica nije bila za tebe, sorry :)

jeste ta sa prethodne 'just zategnuta' ,al je ruzno gradjena (meni)
ova sto je matilda citirao je ruzno gradjena? jeste da su ukusi razliciti :), ali ja bih rekla da je za 172cm sasvim ok gradjena (na ovoj drugoj slici)
kejt mos, recimo.
kejt mos i fat mogu u istu rečenicu?!meni je ona jedan od pojmova preterane mršavosti
tanka zena koja ima slaninu.
pa to sam ja :mellow:samo što ja ni sebe ni u ludilu ne bih stavila u istu rečenicu sa "fat"samo sa "speckbauch"
ova sto je matilda citirao je ruzno gradjena? jeste da su ukusi razliciti :), ali ja bih rekla da je za 172cm sasvim ok gradjena (na ovoj drugoj slici)
pa dobro...moja analiza :) : prvo proporcije a i ostalo pojedinacno-suvise siroki bokovi u odnosu na ramena-sami bokovi su previse spusteni - tacka gde su najsiri bi trebalo da je u nesto vecoj visini - tada se ima utisak malo duzih nogu, ovako opticki deluju krace- sama ramena su po obliku takva da nema onog blagog zaokrugljenog dela - delotidi kao da ne postoje (velika mana)- ajde sto su stubaste noge nego i same butine su malo jace

Ala ste vi sitničavi...

@Amelija - misli se na body fat %. osobe koje izgledaju jako mrsavo mogu da imaju visok bf%.

Edited by estel

pa i jesu ista zena :Da zene su lepe kad su zdrave i vitalne, pre svega...
pa i kad nisu zdrave i vitalne, treba im pomoci da budu nasmejane i dobre volje pa ce biti lepe i sebi i dugima :)
kejt mos i fat mogu u istu rečenicu?!meni je ona jedan od pojmova preterane mršavosti
to je tehnicki termin, ameli ^_^visok procenat masti je poenta. dakle, lepo rasporedjen gladac, a unutra jadac.
-suvise siroki bokovi u odnosu na ramena-sami bokovi su previse spusteni - tacka gde su najsiri bi trebalo da je u nesto vecoj visini - tada se ima utisak malo duzih nogu, ovako opticki deluju krace- sama ramena su po obliku takva da nema onog blagog zaokrugljenog dela - delotidi kao da ne postoje (velika mana)- ajde sto su stubaste noge nego i same butine su malo jace
ja se samo nadam da estel ne zna ovu zenu.