June 11, 200915 yr Od Marakane do Banjice. Sada je od FON-a na dole, svuda posuta piljevina, u gornjem delu ponegde, gde su mogli da pridju jer ima vise uskih i krivudavih delova, tu je samo utabana klasicna staza. Mada, ja imam naviku da uglavnom trcim kasno uvece, pa saram ulicama po Banjici i Dedinju.komšija, da li je šuma, pre posipanja piljevine, očišćena od manijaka?
June 11, 200915 yr ne mešaj se ti piljevinom možes samo u brdo da se kamufliraš, provalila bih te bipo avalskom tornju Edited June 11, 200915 yr by Matilda Ivancic
June 11, 200915 yr komšija, da li je šuma, pre posipanja piljevine, očišćena od manijaka?Ma preko dana setaju ljudi sa decom i penzioneri ... najveca "nezgoda" mi je do sada bila kada sam prosle godine naleteo na ekipu pasa lutalica, raspolozenih za sparingovanje. Ali i to samo jednom.
June 11, 200915 yr Ma preko dana setaju ljudi sa decom i penzioneri ... najveca "nezgoda" mi je do sada bila kada sam prosle godine naleteo na ekipu pasa lutalica, raspolozenih za sparingovanje. Ali i to samo jednom. hvala, znači da kupim velikog psa, ili traku, ili velikog psa....
June 13, 200915 yr ne znam da l' je bilo, al' nije zgoreg i da se ponovi:naravoucenije: tegovi i teretane su za sonje. -_-
June 13, 200915 yr ns vapi za vakim igralishtem. shtrand, kej. svejedno.iskustvo sa saut bicha: onaki hulkovi krive shipke na plazzi, a prekoputa u izlog gimu prasici se znoje i hidriraju na traci.
June 13, 200915 yr Gled'o sam ja taj klip odavno... Mislim da se batica bode necim samo tako ali svaka mu cast, 99.9% ljudi to ne bi moglo ni sa najstrasnijim dopingzima.
June 14, 200915 yr ma mozda se i ne bode. mislim, visok je ko sumska pecurka i lagan, a kontam da bi vecina gimnasticara odradila ovo na keca...
June 14, 200915 yr Pa dobro, gimnasticari su vec posebna sorta. Kad pocnes da se bacas po strunjacama i razbojima od malih nogu, nema druge nego da postanes neki opasan nindza.