Jump to content
IGNORED

Supernatural

mandingo

Recommended Posts

Posted
Jes bravo. Zaboravio sam na to! :)A reci mi zasto prave pauzu za praznike? Jbt, tada su ljudi doma, porodica je na okupu i sta ce drugo da rade nego da jedu rusku i gledaju tv?!
Ma, nemam pojma, i mene to nervira.
  • Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

81

• Arkadija

78

• MiddleClass

74

• Filipenko

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
A reci mi zasto prave pauzu za praznike? Jbt, tada su ljudi doma, porodica je na okupu i sta ce drugo da rade nego da jedu rusku i gledaju tv?!
Oni tada gledaju onaj sport što zovu fudbal.
Posted
Oni tada gledaju onaj sport što zovu fudbal.
Jel to onaj "sport" sto ga teacher i jos par forumasa sumnjive seksualne orjentacije gledaju? Blah.
Posted
Ragbi
Ragbi je pravi muški sport i nema veze sa handeggom.
Posted (edited)

Znam šta je ragbi, i super je interesantan sport. All Blacks su moji večni favoriti. Međutim, kada za "ono" kažu fudbal, ja im kažem to je mutant ragbija, kao i ono drugo što je proisteklo iz kriketa :ss1:, sve su maznuli od kolonijalnih gospodara i proglasili ga svetskim prvenstvom :isuse:

Edited by Arkadija
  • 1 month later...
Posted

Carska stand alone epizoda! :lolol: Oni su super, tu je i Felicia Day kao kraljica i omaž RL kraljici. :Hail:

belladonna3.jpg:wub:

Bravo, bravo.

Posted

Potpuno sam zaboravila da su se Supernatural vratili.Odlična epizoda :wub:

Posted

I ova mi je super! Oni ovako mogu do sudnjeg dana da snimaju. I ne bih se nimalo bunio. :)Samo me malo nervirucka što je Din kvarcovan preterano.

Posted

Jao, Lrde, ajde da me podsetiš svaki četvrtak ujutro da ima novi Supernatural, da znam šta da radim kad dođem kući sa posla :D

Posted (edited)
Jao, Lrde, ajde da me podsetiš svaki četvrtak ujutro da ima novi Supernatural, da znam šta da radim kad dođem kući sa posla :D
Dogovoreno. :) Ja ako sam u četvrtak pre podne, ustanem sat ranije da pogledam Supernatural. Edited by Lrd
Posted

Zombi nazi freaks, golemi, tajna društva. Super su mi ovih poslednjih nekoliko epizoda. :)

Posted

Supernatural rastura i dalje... :)

I ova mi je super! Oni ovako mogu do sudnjeg dana da snimaju.I ne bih se nimalo bunio. :)
+1
  • 4 weeks later...
Posted

Sto je sad pauza mjesec dana? Zar je neki olstar vikend, Superbol, Stenli kup ili tako neko sranje?

• 2 weeks later...
Posted

Vratila se braća! :wub:Poslednji dijalog u kolima. :lolol::Hail: