Lrd Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Jes bravo. Zaboravio sam na to! :)A reci mi zasto prave pauzu za praznike? Jbt, tada su ljudi doma, porodica je na okupu i sta ce drugo da rade nego da jedu rusku i gledaju tv?!Ma, nemam pojma, i mene to nervira. Link to comment
Arkadija Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 A reci mi zasto prave pauzu za praznike? Jbt, tada su ljudi doma, porodica je na okupu i sta ce drugo da rade nego da jedu rusku i gledaju tv?!Oni tada gledaju onaj sport što zovu fudbal. Link to comment
MiddleClass Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Oni tada gledaju onaj sport što zovu fudbal.Jel to onaj "sport" sto ga teacher i jos par forumasa sumnjive seksualne orjentacije gledaju? Blah. Link to comment
Lrd Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 RagbiRagbi je pravi muški sport i nema veze sa handeggom. Link to comment
Arkadija Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 (edited) Znam šta je ragbi, i super je interesantan sport. All Blacks su moji večni favoriti. Međutim, kada za "ono" kažu fudbal, ja im kažem to je mutant ragbija, kao i ono drugo što je proisteklo iz kriketa , sve su maznuli od kolonijalnih gospodara i proglasili ga svetskim prvenstvom Edited December 8, 2012 by Arkadija Link to comment
Lrd Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Carska stand alone epizoda! Oni su super, tu je i Felicia Day kao kraljica i omaž RL kraljici. Bravo, bravo. Link to comment
Arkadija Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Potpuno sam zaboravila da su se Supernatural vratili.Odlična epizoda Link to comment
Lrd Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 I ova mi je super! Oni ovako mogu do sudnjeg dana da snimaju. I ne bih se nimalo bunio. :)Samo me malo nervirucka što je Din kvarcovan preterano. Link to comment
Arkadija Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Jao, Lrde, ajde da me podsetiš svaki četvrtak ujutro da ima novi Supernatural, da znam šta da radim kad dođem kući sa posla :D Link to comment
Lrd Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 (edited) Jao, Lrde, ajde da me podsetiš svaki četvrtak ujutro da ima novi Supernatural, da znam šta da radim kad dođem kući sa posla :DDogovoreno. :) Ja ako sam u četvrtak pre podne, ustanem sat ranije da pogledam Supernatural. Edited January 31, 2013 by Lrd Link to comment
Lrd Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Zombi nazi freaks, golemi, tajna društva. Super su mi ovih poslednjih nekoliko epizoda. :) Link to comment
MiddleClass Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Supernatural rastura i dalje... :) I ova mi je super! Oni ovako mogu do sudnjeg dana da snimaju.I ne bih se nimalo bunio. :)+1 Link to comment
MiddleClass Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Sto je sad pauza mjesec dana? Zar je neki olstar vikend, Superbol, Stenli kup ili tako neko sranje? Link to comment
Lrd Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Vratila se braća! :wub:Poslednji dijalog u kolima. Link to comment
Recommended Posts