pp34 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Welcome to 2036!nije lose. spasavaju svet.kul...
copkillah Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nije loše, nije loše . mada mi je ovo na kraju bilo malo gluop, da akumulator u kolima radi posle x godina, ali lepa scena
mandingo Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Super pocetak. Yazoo na kraju je nice touch.
Feindouno Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nisam odusevljen ni pricom ni epizodom, ispraticu reda radi u nadi da je ovo posljednja sezona.
Lrd Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ovo jeste poslednja sezona i zato mi je dobro što su se prebacili u budućnost. Ako se dobro sećam, trebalo bi da bude kraća nego prethodne, tako da je i to dodatni razlog za budućnost.Sve mi je super, stvarno nemam razloga da se Vinišem™, ali sam se ipak nekako nadao da će zauvek da ostanu u sadašnjosti i rešavaju bizarne slučajeve. :(
Lrd Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ako se po prve dve epizode sezona poznaje, ova će biti najbolja.
Arkadija Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ako se po prve dve epizode sezona poznaje, ova će biti najbolja.+1
gervasius twinkleminkleson Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ja se samo nadam da ce im cerku uskoro napustiti seriju, vec me uzasno nervira.A sto se tice epizoda... Sta znam, nije loshe, ali nije mi nesto spektakularno.
Lrd Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ja se samo nadam da ce im cerku uskoro napustiti seriju, vec me uzasno nervira.Osnovaću Društvo za zaštitu supruga i ćerki na PPP Serijama. <_<
gervasius twinkleminkleson Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Nisu ni sinovi tih godina kao ova cerka nista bolji. Sve bi ih eliminisao.
Arkadija Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) Što ti ova smeta? Meni je OK, potpuno mi se uklopila u lik hladne otporašice koja ima samo jedan cilj u životu-eliminisati Obzervere. Potpuno te razumem kada se okomiš na malu decu i tinejdžere, ali ovo je odrasla osoba. koja sticajem okolnosti ima "mlade roditelje" :D Edited October 7, 2012 by Arkadija
Recommended Posts