henrik larsson Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ne, ima svoj rok trajanja, obično utisnut na poklopcu ambalaže ili samoj ambalaži. Godinu-dve dana, ako nisam istripao.
henrik larsson Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Sa klot projom od belog kukuruznog brašna i mladim lukom.
darling Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 meni je ajvar besmislena hrana. nicemu ne sluzi. veoma ukusan, a zapravo, bas ovo rajkino, ne znas s cim bih ga. nadjaca sve ostale ukuse. tako ja pojedem teglu i bude mi zlo. iste su mi i pecene paprike. naravno da sam do ovog zakljucka dosla nakon sto sam u jednoj sezoni pojela 20 tegli ajvara. i ne ogadio mi se
cmrlj Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Jel ima negde u NS ili BG da se kupe nudle?kupi barila bavete, sasvim dobro glume nudle. inace imas preskupe pirincane u merkatoru u sekciji za aziju.
gospa buba Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Jel ima negde u NS ili BG da se kupe nudle?sigurno ima kod kineza u radnji na spratu i najverovatnije nisu skupe. to je nova zgrada, a ima i u staroj 1 cumez u prizemlju, na gagarina strani, moze da se desi da ima i tamo.
yolo Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 za nudle kod kineza ne mora da se penje na sprat, ima kod onog sa kolicima sto stoji izmedju 2 dela starog TC ili kod one nadrkane kineske babetine u prizemlju sto gleda na jurija gagarina
Recommended Posts