Jump to content
IGNORED

Razna prakticna pitanja

yolo

Recommended Posts

Posted

Razz,

Iseckaj ga, posoli i dobro izmešaj blago gnječeći usput. Ostavi u posudi jačih pola sata, posle toga iscedi šakama tečnost i meći u salatu

Posted

e, banatjanine, kad si već tu, interesuje me jedan sos koji sam nekad davno jeo uz meso baš po banatu i sremu - sećam se da su u njega išla kuvana jaja (žumance umešano u sos, belance iseckano na kockice) i iseckani kiseli krastavci. imaš ideju o čemu pričam?

Posted

e, banatjanine, kad si već tu, interesuje me jedan sos koji sam nekad davno jeo uz meso baš po banatu i sremu - sećam se da su u njega išla kuvana jaja (žumance umešano u sos, belance iseckano na kockice) i iseckani kiseli krastavci. imaš ideju o čemu pričam?

u Sremu tesko da si ovo jeo, prvi put cujem

Posted

pa sad cu to da pravim odma :o

Posted

u Sremu tesko da si ovo jeo, prvi put cujem

a neka vojvodina bila garant, mozbit da nije bas srem... :)

Posted (edited)

ovo je donekle slicno

http://www.recepti.com/kuvar/hladna-predjela/29713-vaskrsnji-umak

edit: ne bas previse

Edited by katamaran
Posted

ren spashava stvar :o

Posted

Istekao mi rok noriju pre tri meseca. Greota mi, imam dva pakovanja onog dobrog Tanoshi. Je l ipak mogu da koristim? :D

Posted

Nisi pratio ;) banacanin nasao jos juce isto to

Posted

Bolje sto smo mu 2 puta nasli no nijednom  :fantom:

pardoniram sto ne pratim na casu

Posted

fala obatroici :)

a buba ako je pravila nek javi

Posted (edited)

pravim ja to ponekad: žumance pasirano ovlaš u kiseloj pavlaci, seckani belanac i kiseli krastavac na sitnije kockice i cepkane mandarine, nikako sečene da ne iscuri previše soka.

Edited by zmanic
Posted (edited)

wtf znaci parirane?

a, ok, prebrz sam :)

Edited by aram