ivy Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 probala sam crnu ovcu,uzela pistac i slanu karamelu i na pocetku je pistac bio iznenadjujuce nesladak ali negde oko sredine cak sasvim sladak..nemam pojma..slana karamela nije slana a mogla bi biti malo vise..onako je vise slaba karamela ok je,moracu jos jednom probati.
nezvanova Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 jel' su to otvorili lokal i u novom sadu (mislim da je darling pominjala kako treba da je i tamo otvore) ili si bila u bg?
kobni zelaya Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 (edited) U maksiju pakovanje od 4 sladoleda na štapiću od vanile s bademom i čokoladom oko 180 dinara Edited May 27, 2017 by kobni zelaya
ivy Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 jel' su to otvorili lokal i u novom sadu (mislim da je darling pominjala kako treba da je i tamo otvore) ili si bila u bg? u Novom Sadu,Jevrejska 4..tamo u sendvicu izmedju onih kafica,lokal nema nikakvu oznaku na izlogu
Jeremija Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 (edited) Evo jedne preporuke za komercijalni sladoled - Rumenko Smoothie Malina. Pre par dana strpao pola onog malog frižidera u Metrou u kesu, nisam ni gledao šta sam uzeo. Uglavnom, kad sam posle detaljnije posmatrao, primetio sam i ovo, znam da sam pomislio odakle sad da Rumenka prave i sa ukusom maline, i iskreno nisam baš imao neka velika očekivanja; mislim svi koji smo matori znamo kakav je običan Rumenko, ja sam mislio da je ovo isto to, samo sa malinom. Kakva greška! Edited May 28, 2017 by Jeremija
levi Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 Evo jedne preporuke za komercijalni sladoled - Rumenko Smoothie Malina. Pre par dana strpao pola onog malog frižidera u Metrou u kesu, nisam ni gledao šta sam uzeo. Uglavnom, kad sam posle detaljnije posmatrao, primetio sam i ovo Ne moraš da se pravdaš što si kupio rumenka, nije to sramota
beyoncé Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 meni frikom mango smoothie za sad vodi među svim konfekcijskim sladoledima (for the record, ne padam nešto posebno na ove koji to kao nisu) i mocart u bolonji, oduvek
Jeremija Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 (edited) meni frikom mango smoothie za sad vodi među svim konfekcijskim sladoledima (for the record, ne padam nešto posebno na ove koji to kao nisu) i mocart u bolonji, oduvek Sad si me baš zaintrigirao(la?), ako je upola dobar kao ovaj Rumenko Smoothie biće super. Slažem se za komercijalne/konfekcijske sladolede, meni su oni lično svi OK, mada ima jedna vrsta koja mi se ne svidja, sad sam baš gledao u zamrzivaču šta i koliko mi je ostalo, i primetio sam Jagodiće i Dinosauruse, e to sam verovatno slučajno uzeo, jer ta vrsta licenciranih sladoleda (to, Angry Birds, i još par) koji dolaze sa onim stickerima se izgleda svi prave na isti/sličan kalup i stvarno nisu ništa posebno, mada daleko od toga da mi se gade. Ipak, kad se tako ponekad zeznem, onda uzmem, pa odnesem u komšiluku nekom ko ima malji deca... Edited May 28, 2017 by Jeremija
beyoncé Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 dobar je smoothie malina, ali je mango bolji nezgodno je što mislim da se prodaje samo po uličnim sanducima (makar ga tamo viđam) i ima ga samo u velikom pakovanju http://www.frikom.rs/rs/proizvodi/sladoledi/vocni-sladoledi/mango-smoothie to što sam rekla da mi se ne gade konfekcijski sladoledi ne znači ni da mi se sviđaju nešto posebno. svi ovi koje si pobrojao su mi totalno bezveze, a i ostali, bilo frikomovi ili deltini/nestle. možda je prošlo nekoliko leta, a da mi uopšte nije palo na pamet da kupim neki algidini već mogu da prođu, posebno tvisteri, solero, korneti i magnum od nara - taj mi je bio hit (al plesao je samo jedno leto) i kri kri veliki rodeo od čokolade, kralj svih industrijskih sladoleda
boshoku Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 kugla u dj-u (sv. markovića preko džade od ribnikara, ugao s mišarskom), dal 50 il 60 nije neki umami, no za te pare, više nego ok u pelivanu, valjda 80
Frank Pembleton Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 kugla u dj-u (sv. markovića preko džade od ribnikara, ugao s mišarskom), dal 50 il 60 nije neki umami, no za te pare, više nego ok u pelivanu, valjda 80 Kod njih obavezno cepnem bozu uvek kad sam u blizini!
Recommended Posts