April 9, 20178 yr da,ne radi im sajt a radio je prosle nedelje tako da ce mozda raditi kasnije.. ugl ima eritritola i po zdrvaim hranama ali je skuplji Edited April 9, 20178 yr by ivy
April 11, 20178 yr Orah u Crnoj ovci i dalje blazenstvo. Vidim da su prosirili ponudu, shvatih da sam od sveg do sad jela tri ukusa - pored oraha jos susam i crnu ribizlu (il tako nesto tamno ljubicasto) koji su takodje bili odlicni. Samo je orah meni bolji od svega pa ne menjam, kao sto moj brat uvek jede tri kugle cokolade u svojoj slasticarni u selu. Sapore se nije vratio koliko primetih :(
April 11, 20178 yr On 9. 4. 2017. at 8:34, ivy said: za slatkise kupi eritritol,malo je skuplji ali jako lepu slatkocu ima .. ima na sweetadventure.rs nelosa ponuda..za ponekad za fine slatkise je sasvim ok E 'fala, našao sam ih na fejsu...
April 19, 20178 yr Meni bilo smesno sto kada placas "odvajaju" sladoled u kornetu i u casi a - kostaju isto ;D /Ili sam oba puta prosle nedelje ubola istu radnicu/
May 13, 20177 yr Sta se desava sa nestle sladoledima? Jel su se povukli iz Srbije? Ove godine nisam video ni jedan njihov frizider da radi, a cini mi se da ih nema ni po maksijima i aromama.
May 14, 20177 yr On 13. 5. 2017. at 20:52, Delija67 said: Sta se desava sa nestle sladoledima? Jel su se povukli iz Srbije? Ove godine nisam video ni jedan njihov frizider da radi, a cini mi se da ih nema ni po maksijima i aromama. Eno sanduka po Požeškoj, zasigurno, a mislim da su počeli i sa TV reklamama.
May 14, 20177 yr On 9. 4. 2017. at 10:00, ivy said: da,ne radi im sajt a radio je prosle nedelje tako da ce mozda raditi kasnije.. ugl ima eritritola i po zdrvaim hranama ali je skuplji ajvi, a kako se koristi taj eritritol? jel se stavlja u kolicinama kao sto se stavlja stevia otprilike ili vise od toga?
May 14, 20177 yr probao crnu ovcu danas. ok je. nije bilo maka. kikiriki sa perecama i slanu karamelu. pre toga bio u mrtz na čk+pstć.
May 14, 20177 yr On 14. 5. 2017. at 10:56, nezvanova said: ajvi, a kako se koristi taj eritritol? jel se stavlja u kolicinama kao sto se stavlja stevia otprilike ili vise od toga? stavlja se vise od stevije,slicnije kao secer