kud u maglu Simoviću Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 (edited) znam. al kad dođu, dođu, pa ih ima na svakoj tezgi Edited April 3, 2017 by kud u maglu Simoviću
Jeremija Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 jeo nešto najbliže rumenku, a pravljeno u kućnoj radinosti. ono smrznuto šumsko voće(il kako se već zove), grčki jogurt i med smućkano u lažnom nutri buletu. kad dođu jagode, uz dodatak malina mislim da će biti to to Odlično i za dzem, provereno. Valja li šta nutri bulet (i pravi i lažni)?
kud u maglu Simoviću Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Odlično i za dzem, provereno. Valja li šta nutri bulet (i pravi i lažni)?ovaj lažni melje ko sam džavodo kada će, ne znam
ivy Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 jeo nešto najbliže rumenku, a pravljeno u kućnoj radinosti. ono smrznuto šumsko voće(il kako se već zove), grčki jogurt i med smućkano u lažnom nutri buletu. kad dođu jagode, uz dodatak malina mislim da će biti to to e umuti u to i jednu-dve smrznute banane,dobije se kremastost a hladnost da ne kazem prava tekstura sladoleda
Timmy Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 jeo nešto najbliže rumenku, a pravljeno u kućnoj radinosti. ono smrznuto šumsko voće(il kako se već zove), grčki jogurt i med smućkano u lažnom nutri buletu. kad dođu jagode, uz dodatak malina mislim da će biti to to Ja pravim sa jagodama, belancem i zutim secerom. Meni je to savrsen sladoled. Jagode su na 250 din i nisu uopste lose. Vec sam ih uzimao par puta, al za sladoled cekam da budu one najbolje i da im padne cena. Mmmm jedva cekam :D
Timmy Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 ovaj lažni melje ko sam džavo do kada će, ne znam I moj skromni bosh melje ko lud. I bademe i lesnike bez problema, a milina za jagode za sladoled :)
nisam ja Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Imam i ja kalupe za te dečije sladolede. Samo da živne pijac. Štos tiče konfekcije. Juče uzo razne. Najviše king čoklit pešn smtn. Bokte al je to preslatko. King je baš smeće. Sećam se da sam kornete uglavnom trošio i to početkom sezona jer brzo se zgadi to.
Mil@n Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Ima frikom neki malo veći kornet sa žutim kremom/filom od gore, taj nadjev ubija koliko je dobar. Tačnije, maxima extra malina cake.
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Kude, koji lazni Nutri bulet imas?nutri praktikmada mislim da naziv zavisi samo od nalepnica koje trenutno imaju <_<
morgana Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 gdje ja to da kupim, pod kojim god imenom? koliko je jak motor?
katamaran Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Ja sam zimus za smesne pare uzeo ovo Fenomenalna masina. Pretpostavljam da vec sljaka 20 godina i ne vidim razlog da ne sljaka jos 20. Nekad su se stvari pravile da traju. Posle uzeo neki filipsov veci blender samo zato sto je ovo samo 0.5. Danas vec koristim ozbiljnu masinu zato sto mi je super povoljno naleteo neki multipraktik sa blenderom al opet kazem da ovom iskra/girmi malisi nista ne fali. Mnogo volim taj blendercic. koliko je jak motor? Veliko pitanje. Ja ni pravom nutri bulitu ne bih previse verovao na rec a da ne pricam o kopijama. Kinezi odavno imaju fazon da lepe neke sumanute cifre (naravno bez ikakvog osnova) na proizvode. Edited April 5, 2017 by katamaran
Timmy Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Ja dve godine korsistim ovaj blender https://www.tehnomanija.rs/blenderi/bosch-blender-mmb21p0r.html Vise nego korektan, pogotovu za cenu, a sad je i na nekoj akciji (i kad smo kupili je bio). Imam samo reci hvale, radi savrseno, lako se cisti. Ne znam sta je jos bitno :)
katamaran Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Cini mi se da je isti blender ko na mom multipraktiku (Bosch mcm 4200) edit: spustis ga pa moras da ga zarotiras malo da skljocne? na praktiku je jaci motor al mislim da sam u uputstvu nasao da ne moze da drobi led. Kaze valjda da bi otupili nozevi. Ako je isti gornji deo ni ovde ne sme led. edit 2: ako su slucajno kompatibilni delovi ti opusteno mozes da dokupis i ostale stvari za mcm 4200 i pretvoris ga u multipraktik. Mada pretpostavljam da upravo zbog toga i nisu kompatibilni. edit 3: vidim sad da je rucka nesto drugacija tako da definitivno nisu 100% isti. Edited April 5, 2017 by katamaran
Recommended Posts