Jump to content
IGNORED

Sladoled

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

King crna čokolada višnja zakiva.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

frikom je mila majka za onu prevaru od svisliona, koji kad uzmeš i otvoriš istog momenta ti iskoče magareće uši i krećeš da njačeš zbog osećaja namagarčenosti  

ne znam dal ih i dalje prave i prodaju, ne viđam ih po velikom radnjama

king extra malina cake je neprejebiv

:ziga:

• Haha 2
  • Hvala 1
Posted

Jbg sad Svislion, ko to uzme da proba, bolje nije ni zaslužio. :D

Od frikoma je ubedljivo najbolji sladoled onaj Malina Cake sa onim žutim filom koji je stvarno zanimljivog ukusa, a ovo sve ostalo... Meh. Ja nisam "čokoladni" tip, više egzotični - čunga lunga - tip, ja bih nešto novo, nešto divlje. A posle milion godina, njima je kapri i dalje top 3 sladoleda, say no more. 

Posted

ja uzeo jednom, neki tzv viljamovka 

:isuse:

veličine čokoladne bananice, vodeni sa dve kapi arome kruške

pljačka, bukvalno

Posted

Dobar je onaj Delezov vanila-badem.

Posted
5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

frikom je mila majka za onu prevaru od svisliona, koji kad uzmeš i otvoriš istog momenta ti iskoče magareće uši i krećeš da njačeš zbog osećaja namagarčenosti  

ne znam dal ih i dalje prave i prodaju, ne viđam ih po velikom radnjama

king extra malina cake je neprejebiv

:ziga:

Svislion je prevara šta god da kupiš. Imam dva u kraju, jedan baš u komšiluku.

Napravili su biznis sa kopijama poznatih slatkiša po popularnim cenama (čudi me što ih zbog toga nikad niko nije tužio) koje su babe i dede uglavnom kupovale unucima, pa su onda prešli i na proizvodnju sladoleda koji je nepojaman krš.

Jedne godine su dobili ekskluzivno pravo na prodaju sladoleda na Adi, a proterali Frikom. To je tek bio pakao.

Biće da je Danica,''srpska kraljica'', pogurala djevera, inače nemam drugo objašnjnje kako opstaju sve ove godine sa krš robom i sada već astronomskim cenama.

Posted

Фриком је колко пара толко музике, ко га пореди са haagen dazs-ом или ben&jerry’s-ом јбг. Чињеница је и да лидл за још мање пара има сасвим солидне сладоледе.

• +1 1
Posted
14 minutes ago, johan nagel said:

Фриком је колко пара толко музике, ко га пореди са haagen dazs-ом или ben&jerry’s-ом јбг. Чињеница је и да лидл за још мање пара има сасвим солидне сладоледе.

Lidl šije Frikom u skoro svakom sladoledu.

Ove sezone od frikoma valja samo smrznuti yogood (Bogovi prodaje ga ne drže u sanducima sa ostalim sladoledima, nego tamo gde je smrznuta hrana) i Kapri u čašici.

Posted
16 minutes ago, johan nagel said:

Pa ako porediš porodične, uzmi Frikom quattro i npr Dukale u Maksiju manje više isto pakovaje, ista cena, 10 puta kvalitetniji sladoled Dukale. To na temu "koliko para toliko muzike"...

Posted

Koji Dukale je najbolji?

Posted

Фриком породични су ми увек били лоши, штапић/корнет већ их има сасвим ок. Ал то је оно укуси су различити јбг, посебно то важи за сладоледе рекао бих. Ја свакако нисам много пробирљив :D

• +1 1
Posted
26 minutes ago, Ptica trkacica said:

Koji Dukale je najbolji?

Ako voliš voćne i osvežavajuće, ima neka tropska kombinacija, ono je savršeno, u onom malo manjem pakovanju. Tipa papaja, mango i tako neke zezancije, ne sećam se, ali je baš osvežavajuće i ukusno.

One velike dugo nisam jeo, taman bih se mogao podsetiti :cool:

Posted

Dabogda propali kad su ukinuli Bolero, 20 godina nema takvog sladoleda.

Posted
14 minutes ago, Mil@n said:

Ako voliš voćne i osvežavajuće, ima neka tropska kombinacija, ono je savršeno, u onom malo manjem pakovanju. Tipa papaja, mango i tako neke zezancije, ne sećam se, ali je baš osvežavajuće i ukusno.

One velike dugo nisam jeo, taman bih se mogao podsetiti :cool:

Volim sve :D

Videh da su ti veliki na akciji u Maksiju.

Baš ću da svratim.