Jeremija Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: daleko mi linda ovo je frikomov iz sanduka, tipa vodeni Izguglao sam sad, ja tu vrstu zovem "vodenjaci". E, pa ako te mrzi da ideš u Lidl (koji isto ima razne vodenjake), što ne probaš Kalipso? 1
copkillah Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 17 minutes ago, Jumanji said: Vot is dis? Probao Menaž i Bananicu i nisu loši ali ne vrede tih para. 1
Кристофер Лумумбо Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Sto se cuti o otvaranju crne ovce kod merkatora? Navukao sam se.
napadaj Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 9 minutes ago, copkillah said: Probao Menaž i Bananicu i nisu loši ali ne vrede tih para. El nas troluješ ili ovo stvarno postoji u Moritzu?
copkillah Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Just now, napadaj said: El nas troluješ ili ovo stvarno postoji u Moritzu? Ozbiljan sam, a i bio bi too elaborate troll da je neko stvarno napravio onakve čašice Ima i u Štarkovim radnjama koliko sam čuo.
Jumanji Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Da se prisetimo mojih omiljenih Frikom sladoleda, koji su trajali prekratko sezonu-dve, doduse ove god nisam jos krenula da istrazujem, ne za da li imaju nesto novo.Sad ovaj krem-brule ima varijacija na temu kod raznih proizvodjaca, ali Svarcvald kornet je bio neprevazidjen :(
msv Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 26 minutes ago, copkillah said: Probao Menaž i Bananicu i nisu loši ali ne vrede tih para. Koje su pare?
copkillah Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 2 minutes ago, msv said: Koje su pare? dve veće čašice su bile ukupno npr 760 dinara ili tako nešto 1
kud u maglu Simoviću Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 33 minutes ago, Jeremija said: Izguglao sam sad, ja tu vrstu zovem "vodenjaci". E, pa ako te mrzi da ideš u Lidl (koji isto ima razne vodenjake), što ne probaš Kalipso? kalipso je extra, al samo onaj od ananasa, onaj breskva ice tea je @Кристофер Лумумбо gde tačno? old ili new merkator 1
mlatko Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Tečni pa zaleđeni smoki? Count me not Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2
Jeremija Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kalipso je extra, al samo onaj od ananasa, onaj breskva ice tea je Nije loš ni od narandze, ovaj od breskve je previše... bezukusan. Imali su jedno vreme i sa crvenim grejpom, ali mi se čini da ga više ne proizvode, ili barem ja nisam naišao na njega...
Кристофер Лумумбо Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kalipso je extra, al samo onaj od ananasa, onaj breskva ice tea je @Кристофер Лумумбо gde tačno? old ili new merkator tacno prekoputa novog merkatora, tamo u onim novim zgradama pored crkve. 1
Frank Pembleton Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Zar to nije crna ovca sladoled? Aha pomešao da pričate o Moritz-u... Imaju i sedenje napolju... .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts